SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Między jadrami nie widać takiej przerwy [emoji23][emoji1][emoji1]A to nie te Twoje "prezenty świąteczne"??
A jakby tak bardziej spuchły....?
żartuję
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Między jadrami nie widać takiej przerwy [emoji23][emoji1][emoji1]A to nie te Twoje "prezenty świąteczne"??
A jakby tak bardziej spuchły....?
żartuję
![]()
Między jadrami nie widać takiej przerwy [emoji23][emoji1][emoji1]
![]()
AaaaEuthyrox biorę na niedoczynność tarczycy![]()
Nospa jest nieszkodliwa. Mi lekarz pozwolil brac jak tylko zacznie mnie cos bolec.Też przy zalatwianiu sie bola mnie jelita ale to pewnie przez ucisk.Dziewczyny, czy tak bez wiedzy lekarza mogę brać nospe raz dziennie ? Chociaż przez kilka dni ?
Pisałam Wam wcześniej o tych okropnych bólach przy zaparciach. Ale to chyba nie są zaparcia. Bo teraz załatwiałam się normalnie, ale przy tym miałam znowu takie bardzo mocno skurcze , słabły i od nowa. Wzięłam nospe w łazience i trochę puściło. No ale czy normalne takie skurcze ? Do tego przy normalnym załatwianiu się wtedy.
( Sorki, że tak bezpośrednio. Ale już oparłam z sił, leżę i aż mi zimno się zrobiło, cała mokra już jestem i nie wiem czy z tego wszystkiego gorączki nie dostałam .. )
Mysle, że jak boli to mozeszDziewczyny, czy tak bez wiedzy lekarza mogę brać nospe raz dziennie ? Chociaż przez kilka dni ?
Pisałam Wam wcześniej o tych okropnych bólach przy zaparciach. Ale to chyba nie są zaparcia. Bo teraz załatwiałam się normalnie, ale przy tym miałam znowu takie bardzo mocno skurcze , słabły i od nowa. Wzięłam nospe w łazience i trochę puściło. No ale czy normalne takie skurcze ? Do tego przy normalnym załatwianiu się wtedy.
( Sorki, że tak bezpośrednio. Ale już oparłam z sił, leżę i aż mi zimno się zrobiło, cała mokra już jestem i nie wiem czy z tego wszystkiego gorączki nie dostałam .. )
Myślę że to jelita mnie też przy załatwianiu bolą i w szpitalu mi powiedzieli ze na to mogę spokójnie brać nospeDziewczyny, czy tak bez wiedzy lekarza mogę brać nospe raz dziennie ? Chociaż przez kilka dni ?
Ja nie planuję, jedynie jakiś taki nieprzemakalny podkład, chociaż nie wiem tak do końca.Dziewczyny kupujecie przewijak dla maleństwa? Właśnie zastanawiam się nad takim na łóżeczko na początku myślałam że będę normalnie przewijać i wycierać po kąpieli na łóżku ale teraz patrze ze nie są drogie te przewijaki