reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Do D.. te rozmiary. Większość np. pisze 62 a tak duże jak na 80 albo więcej :/ dlatego patrzyłam na oko.

Niby duzo a jestem nie zadowolona. Dobrze , że umówiłam się ze znajoma na obejrzenie ubranek po jej synku, może coś wybiorę. Ale pewnie większość kupię nowych. Tak K sobie zażyczył a ja tak wolę wiec jesteśmy zgodni :)

A w piątek nie masz czasem drugich urodzin ? :D przynioslabys mi trochę znow szczęścia na polowkowym :)
Jeśli rano zlozysz mi jeszcze raz życzenia to może uda się oszukać , że mam [emoji1][emoji16] i ja będę moocno trzymała kciuki tak czy siak

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Nic się nie przejmuj :) Ja też mam na plusie 8,1 kg :p

Ooo dzięki :D a były tam jakieś nadające się na sukienkę na ślub cywilny? Muszę tam wstąpić bo w maju mam komunię więc przydałaby się jakaś fajna kiecka :p
Ja to na komunię to chyba w spodniach pojde, chyba że znajdę fajna spodnice☺️ bo bluzke mam taką koszulową czarno biała. A na plusie mam 6 kilo zaczynslam od 66 a mam 72.3

Siostra trzymała dla mnie i czekała na moje prenatalne by mieć pewność co do płci czy ma mi szykować po córce czy synu [emoji4] i sama 4h to dla mnie pakowala bo zaglądała do worków po synie czy tam nie ma dziewczecych rzeczy bo czasem i on coś nosił po domu :) zalegalo jej to w domu i brakowało jej miejsca na nowe rzeczy [emoji16] więc dała dużo na raz... A już i tak przywiozła mi łóżeczko, materac, laktator, spiworki, sliniaki, podgrzrwacz do butelek, mate do przewijania, basen z kulkami itp itd ... Zakopala mnie już a co dopiero będzie

f2w39n7303c24ozn.png
Ale tego masz☺️ ja od siostry w pierwszej ciąży dostałam wózek miedzy naszymi dzieciakami 1.5 roku roznicy ale ona ma chłopca. W drugiej jeszcze lozeczko dostaliśmy bo mieli, co prawda fajnie sobie odmalowalismy i było jak nowe. A teraz siostra już ma za duże dzieciaki więc nic nie ma☺️

Hej , trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty? Kto dziś wizytuje ?
Ja mam już 11 kg do przodu aż strach pomyśleć z e napewno do 20 dobije z z synkiem mlam +22

Ja to na komunię to chyba w spodniach pojde, chyba że znajdę fajna spodnice☺️ bo bluzke mam taką koszulową czarno biała. A na plusie mam 6 kilo zaczynslam od 66 a mam 72.3
No ja nie mam żadnej bluzki ani takich eleganckich spodni, więc mi wszystko jedno co kupię, chociaż spodni też nie wykluczam :)

hej :)
ma któraś dwie karty ciąży czy tak się nie da?
No wydaje mi się, że można jeśli np. chodzisz do jednego lekarza prywatnie a do drugiego na nfz

A tak w ogóle, to wróciłam do łóżka zawinęłam się w kołdrę i czekam na cieplejsze czasy....[emoji23]
Wczoraj jak co wieczór chciałam trochę wywietrzyć, ale usnęłam... Cała noc z otwartym balkonem, i zzzzimno... ;)
Ale jak wstanę zjem curry z kalafiora, to mi się może cieplej zrobi ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale tego masz[emoji5]️ ja od siostry w pierwszej ciąży dostałam wózek miedzy naszymi dzieciakami 1.5 roku roznicy ale ona ma chłopca. W drugiej jeszcze lozeczko dostaliśmy bo mieli, co prawda fajnie sobie odmalowalismy i było jak nowe. A teraz siostra już ma za duże dzieciaki więc nic nie ma[emoji5]️
Moja siostra długo starala się o drugie dziecko więc trzymała wszystko bo liczyła na druga córkę a trafił się synuś :) ale u nas w rodzinie tak jest, że jak kupujemy hulajnoge czy rower to z wyższej polki i później sobie przekazujemy po dzieciach:) (mam dwie siostry)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry