Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Hahaha[emoji23] [emoji23]Musialby sie kapac 3 razy dziennie po 2 godziny zeby byla na biezaco[emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha[emoji23] [emoji23]Musialby sie kapac 3 razy dziennie po 2 godziny zeby byla na biezaco[emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam w 6 miesiącu[emoji3][emoji3] od rana chodzę jak wampir... Cala noc nie spalam a gdy już zasypialam to Michaś dawal o sobie znac[emoji13][emoji13] a jak wasze samopoczucie?? U mnie od rana pada deszcz wiec tylko spac.
![]()
Ja planuję kupić taką butelkę
Link do: TOMMEE TIPPEE Butelka ANTYKOLKOWA 260ml + CZUJNIK
tylko nie wiem czy pojemność jest wystarczająca i czy warto przepłacać za ten system antykolkowy.
Ja też teraz żałuję, że na przedniej ścianie mam, ale któraś z dziewczyn pisała, że to powód do radości bo po 30tc te kopniaki są tak mocne, że aż bardzo bolą.... Więc wtedy może będziemy się cieszyć...Tak mi szkoda , że mam na przedniej. Ale z drugiej strony myślę, zdrowa, córeczka. Więc chyba nie można mieć wszystkiego![]()
Wyślij link![]()
O ruchy mi chodzi, nie wiem czemu napisałam skurcze![]()
Wiec czekam .. a od kiedy poczułaś mocniej ? I przez skórę ? W sobotę zaczynam 22 tydzień.
No ja też nie wiedziałam póki nie trzeba było kupić fotelika ;D nie mogę dodać zdjęcia bo za duże wpisz w google fotelik z ISOFIX,te dwa bolce wspinasz na takie zatrzaski w siedzenie samochodu i tyle ,później tylko przepinasz dziecko pasami z fotelikaMoże wyjdę na głupa , ale mogłabyś mnie oświecić co to ISOFIX?![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Aa oki[emoji1] [emoji1] dzięki zaraz sprawdzęNo ja też nie wiedziałam póki nie trzeba było kupić fotelika ;D nie mogę dodać zdjęcia bo za duże wpisz w google fotelik z ISOFIX,te dwa bolce wspinasz na takie zatrzaski w siedzenie samochodu i tyle ,później tylko przepinasz dziecko pasami z fotelika
Ja tez narzekalam ze nie czuje a teraz mi spac nie.daje[emoji13]Ja też teraz żałuję, że na przedniej ścianie mam, ale któraś z dziewczyn pisała, że to powód do radości bo po 30tc te kopniaki są tak mocne, że aż bardzo bolą.... Więc wtedy może będziemy się cieszyć...
![]()
U mnie zakazu nie ma, przynajmniej lekarz nigdy nic nie wspominałU mnie też, i zakaz
![]()
Też widziałam może ze 2-3 razy ale tak bardzo słabo, zazwyczaj jak tylko dźwigam pościel albo sweter to jest koniecA ja dziś 22t1dzien i mój nigdy nie czuła ja widziałam tylko raz bo więcej się tak mocno nie zdazylo (a łożysko z przodu)
![]()
Oby tak byłoJa też teraz żałuję, że na przedniej ścianie mam, ale któraś z dziewczyn pisała, że to powód do radości bo po 30tc te kopniaki są tak mocne, że aż bardzo bolą.... Więc wtedy może będziemy się cieszyć...
![]()
To ja na to na pewno nie będę zwracała uwagiTo takie coś do mocowania fotelika w aucie, zamiast pasami to wpinasz w to tylko![]()
U mnie na minusie ciągle, więc mam jedyny plus , że K nie ma w ciągu miesiąca ..U mnie libido od samego początku na poziomie +10![]()
To ja taką samą , ale w komplecie z większą :Ja planuję kupić taką butelkę
Link do: TOMMEE TIPPEE Butelka ANTYKOLKOWA 260ml + CZUJNIK
tylko nie wiem czy pojemność jest wystarczająca i czy warto przepłacać za ten system antykolkowy.
A ja dziś 22t1dzien i mój nigdy nie czuła ja widziałam tylko raz bo więcej się tak mocno nie zdazylo (a łożysko z przodu)
![]()