• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam w 6 miesiącu[emoji3][emoji3] od rana chodzę jak wampir... Cala noc nie spalam a gdy już zasypialam to Michaś dawal o sobie znac[emoji13][emoji13] a jak wasze samopoczucie?? U mnie od rana pada deszcz wiec tylko spac.

0d1ysek2nd7i49el.png

no to tylko 3 mieisace ci zostaly gratulacje :D

u mnie tez pogoda do kitu

Tak mi szkoda , że mam na przedniej. Ale z drugiej strony myślę, zdrowa, córeczka. Więc chyba nie można mieć wszystkiego :)

Wyślij link :)

O ruchy mi chodzi, nie wiem czemu napisałam skurcze :o
Wiec czekam .. a od kiedy poczułaś mocniej ? I przez skórę ? W sobotę zaczynam 22 tydzień.
Ja też teraz żałuję, że na przedniej ścianie mam, ale któraś z dziewczyn pisała, że to powód do radości bo po 30tc te kopniaki są tak mocne, że aż bardzo bolą.... Więc wtedy może będziemy się cieszyć...

f2w39n7303c24ozn.png

Może wyjdę na głupa , ale mogłabyś mnie oświecić co to ISOFIX?
emoji23.png

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja też nie wiedziałam póki nie trzeba było kupić fotelika ;D nie mogę dodać zdjęcia bo za duże wpisz w google fotelik z ISOFIX,te dwa bolce wspinasz na takie zatrzaski w siedzenie samochodu i tyle ,później tylko przepinasz dziecko pasami z fotelika

U mnie też, i zakaz :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mnie zakazu nie ma, przynajmniej lekarz nigdy nic nie wspominał :)

A ja dziś 22t1dzien i mój nigdy nie czuł :( a ja widziałam tylko raz bo więcej się tak mocno nie zdazylo (a łożysko z przodu)

f2w39n7303c24ozn.png
Też widziałam może ze 2-3 razy ale tak bardzo słabo, zazwyczaj jak tylko dźwigam pościel albo sweter to jest koniec :D Mój M też jeszcze nie czuł :( a dziś już 23+2.

Ja też teraz żałuję, że na przedniej ścianie mam, ale któraś z dziewczyn pisała, że to powód do radości bo po 30tc te kopniaki są tak mocne, że aż bardzo bolą.... Więc wtedy może będziemy się cieszyć...

f2w39n7303c24ozn.png
Oby tak było :)

reklama
To takie coś do mocowania fotelika w aucie, zamiast pasami to wpinasz w to tylko :)
To ja na to na pewno nie będę zwracała uwagi :)
U mnie libido od samego początku na poziomie +10 :p
U mnie na minusie ciągle, więc mam jedyny plus , że K nie ma w ciągu miesiąca ..
Ja planuję kupić taką butelkę
Link do: TOMMEE TIPPEE Butelka ANTYKOLKOWA 260ml + CZUJNIK
tylko nie wiem czy pojemność jest wystarczająca i czy warto przepłacać za ten system antykolkowy.
To ja taką samą , ale w komplecie z większą :
Screenshot_2018-02-25-16-20-00-639_com.opera.browser_768x1365.jpg

A ja dziś 22t1dzien i mój nigdy nie czuł :( a ja widziałam tylko raz bo więcej się tak mocno nie zdazylo (a łożysko z przodu)

f2w39n7303c24ozn.png
:( Ja mojemu objecalam , że dostanie prezent od małej na urodziny. W 27 TC :(

Załączniki

• Screenshot_2018-02-25-16-20-00-639_com.opera.browser_768x1365.jpg
    Screenshot_2018-02-25-16-20-00-639_com.opera.browser_768x1365.jpg
    109,5 KB · Wyświetleń: 304

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry