reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jest mój lekarz prowadzący ciążę także bezpieczniej się czuje.

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Heeeeej :D:)

Ja już sie tak mecze z tymi zaparciami ze szok... Dzisiaj wypilam syrop ale nie pomógł[emoji53] już nie wiem co brać

0d1ysek2nd7i49el.png
Lactulose brałaś ? Ale to się bierze kilka dni po 4 łyżeczki dziennie. A jak nie to do lekarza może w ostateczności..
Moja babcia urodziła trójkę dzieci i każde miało 5 kg z groszami, wszystkie sn.

Dostaliśmy razem z A mieszkanie z programu z miasta. Było losowanie i mojego A wylosowali jako 65 osobę z 1600. Mieszkań w pierwszym etapie jest około 500 tak więc super nam się udało. Jutro idziemy wybierać mieszkanie jakie będziemy chcieli :) jestem mega szczęśliwa :) obejdzie się bez kredytu jedynie co to trzeba będzie je zrobić od zera bo stan deweloperski :) przewidywany czas ukończenia budowy jest na listopad więc do tego czasu musimy wytrzymać.
Jak wygrać w Totka :D super się Wam poszczęściło :)
Dzień dobry. Niestety nastrój jeszcze nie jest dobry. Nawet noc jakaś kiepska. Dziś wizyta.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia na wizycie :)

A co robić, żeby mniej puchnąć?
Pić więcej wody. :)
Faceci też mają rozstepy... Mój ma na kolanach i na dole pleców (szybko urósł) a mój były mial przy bicepsach i ramionach

f2w39n7303c24ozn.png
Mój ma na plecach. Więc jak ja dostanę na brzuchu to nie będę sama :D ale póki co nie narzekam ;) może po mamie, urodziła czwórkę i ani jednego rozstępu.
Witam z rana :) @Lipcowa mamusia super że skurcze mineły <3 U nas pogoda paskudna ... mnie dzis od poludnia moze byc mniej bo wyjezdzam i wracam w poniedzialek rano ale bede starala sie podczytywac :) Powodzenia na wizytach :*
Będziemy razem nadrabiać :D bo mój dzisiaj przyjedzie koło 13 więc odkładam forum :( (będę tęsknić heh) i wyjeżdża w niedzielę
Ale w niedzielę idę do znajomej oglądać ciuszki, więc też trochę zejdzie :) a co za wycieczkę sobie zorganizowaliście ?:)
Jest mój lekarz prowadzący ciążę także bezpieczniej się czuje.

w4sqgzu395zb6ngs.png
To dobrze, mina skurcze i już będzie okej.
A mówili czy będziesz musiała leżeć ? Brać leki ? I od czego tak się nasiliły ?

Pić więcej wody. :)

Mój ma na plecach. Więc jak ja dostanę na brzuchu to nie będę sama :D ale póki co nie narzekam ;) może po mamie, urodziła czwórkę i ani jednego rozstępu.

Będziemy razem nadrabiać :D bo mój dzisiaj przyjedzie koło 13 więc odkładam forum :( (będę tęsknić heh) i wyjeżdża w niedzielę
Ale w niedzielę idę do znajomej oglądać ciuszki, więc też trochę zejdzie :) a co za wycieczkę sobie zorganizowaliście ?:)

To dobrze, mina skurcze i już będzie okej.
A mówili czy będziesz musiała leżeć ? Brać leki ? I od czego tak się nasiliły ?
No troszke nadrabiania bedzie :) Mój zjedzie pewnie jutro w nocy do domu , a po mnie dzis szwagierka przyjezdza :) i w sobote teść ma imieniny :D Więc mąż przyjedzie w sobote do nas bo ma dentyste jeszcze rano :(

reklama
Do góry