reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Rzucił się komuś w oczy album na zdjęcia 13x18? Taki jakiś tańszy :)
Nie widziałam :(
Ale może taki rozmiar uniwersalny? W sensie do przyklejania zdjęć..?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@kinga30 te sny w ciazy nas wykoncza. Mi dzisnsie snilo ze dziewczynke urodzilam...gdzies tam pojechalismy na wakacje. A ona taka malusia byla wcalennie upominala sie o jedzenie czy przewiniecie,a ja zapomnialam ze ona jest i na drugi dzien dopiero ja nakarmilam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dziewczyny mlyn troche w domu....nadganiam bo pilna do D do pracy wiec zagladam tylko a czasu brak. Zawoze dzieci do szkoly wracam jem sniadanie...i siadam do roboty...pozniej obiad odbieram lekacja i znow.

@olaaa7 mam nadzieje ze dzis dotrze...od wczoraj wisi status wysylanie z warszawy. Wiec dzis powinien byc a jezeli nie to dopiero w poniedzialek.

Fajnie jakby dzisiaj dotarł :)

Ola piekna limuzyna dla synka.

Dziękuję :)

Śliczny jest :D [emoji106]

Mam nadzieję, że się będzie dobrze spisywał :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też mam taką nadzieję :) Nie spotkałam się z opinią żeby ktoś nie był z niego zadowolony, więc mam nadzieję, że nie będę pierwsza :D Na żywo jest jeszcze ładniejszy :p

ola, z rossmana różowe też chwalą Babydream, Extra Sensitive

Melduje się, maluch zdrowy i wymiarowy wszystko w porządku i waży 411 gram ułożony miednicowy więc rączki i nóżki razem
Super, że wszystko jest w porządku :) Dziękuję, już dopisuję je do swojej listy :)

Na pewno gondolę tak można wpiąć, reszty nie wiem, nie sprawdzałam... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Spacerówkę też ale właśnie nie pomyślałam o foteliku. Ale nic, wrócę do domu i sprawdzę :D

reklama
No i nadrobiłam ;)

To teraz trochę o mnie ;) [emoji15]

Wczoraj znowu pobierałam krew, wyniki niezłe, nie grozi mi anemia itd, ale gorsze trochę niż miesiąc temu :(
Niestety odbiło się trochę na nich... Zatoki, przez które leżałam bez siły na cokolwiek, dołki psychiczne itd, bo po pierwsze same w sobie źle wpływają, a po drugie słabo mi wtedy szło jedzenie - jadłam mniej i gorzej niż normalnie... Ale już obiecałam Hani, że doły dołami, skaczące hormony itd, ale będę się pilnowała z jedzeniem, nawet jak mi się nie będzie chciało itd, albo będę miała doła, to i tak będę grzecznie jadła....

Trochę posiedziałam u mamy, potem wizyta u endokrynologa - tsh trochę poszło w górę, ale że to może też być skutek zatok itd, to kontrola za 4 tygodnie, i wtedy się okaże, czy zwiększamy dawkę leków czy spadnie trochę...

A potem pojechałam do kuzynki :D
Wróciłam do domu trochę obładowana - zostałam szczęśliwą posiadaczką wózka (implast driver) - 2w1, tzn dość spora gondola i spacerówka ;) kolor niby granatowy, dla mnie bardziej stalowy, ale całkiem ładny, wcześniej w nim jeździła dwójka od kuzyna ;) Ale stan idealny :)
Fotki będą (gondoli, bo spacerówka ciężka, a ja nie mam podnosić...), ale trochę później.... Z wad - trochę ciężki, ale z drugiej strony nie planuję go nigdzie nosić itd. Biorąc pod uwagę, że generalnie nie będzie zbyt dużo używany, to na pewno wystarczy aż nadto :D
Do tego parę drobiazgów, jak np bardzo fajny otulacz na wzór (nie będę musiała się zastanawiać, jakie wymiary, czy gdzie rzep, tylko odrysuję po prostu wykrój), nosidełko, takie coś pomiędzy chustą a nosidełkiem dla maluszka, itd ;)
A w przyszłym tygodniu wizyta u przyjaciółki, gdzie czeka na mnie komplet ubranek po jej córeczce (wyrasta właśnie z 68, więc będę miała komplet 56 i 62, a później większe - między dziewczynami będzie 10 - 11 miesięcy różnicy ;))

Aha, i wybieram się w niedzielę na wykład dla przyszłych mam: Link do: MAMA WIE Katowice - Szkolenia w Katowicach, 18.03.2018 - Evenea
Ponoć bardzo fajne, i warto iść - jest to w centrum Katowic, kosztuje 14zł, więc jak ktoś jest z "okolicy" ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry