reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dajcie spokój... U mojego Ł zacząl sie nowy nabór. I komisja rekrutacyjna pyta jakiegoś gościa " Proszę wymienić wszystkie kraje mające dostęp do Morza Bałtyckiego" A gość coś tam wymienił i nagle mówi "Islandia" Tamci się dziwią i pytają "Islandia?" A koleś" No tak, przecież Islandia znajduje się między Polską a Szwecją"
Znowu u Nas raz byłam świadkiem jak koleś do kobiety od rekrutacji wypalił z tekstem "No w sumie to chciałbym dla Was pracować, ale musicie mi zaproponować wiecej na start, no i oczywiscie ja nie bedę pracował w weekendy"... Koleś myślał ze na lotnisku sie pracuje od poniedziałku do piątku 8-16
Ja pierniczę, skąd się tacy biorą?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
W Warszawie też sypie śnieg. Jak patrzę co się dzieje za oknem to cieszę się że jesteśmy lipcówkami a nie np styczniówkami :) Nie będziemy musiały naszych dzieci opatulać w kombinezony koce itp przed każdym spacerem :)
Dokładnie. Też już się cieszę na te letnie spacerki

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem coś o tym, syna urodziłam w październiku. Zanim upakowalam wrzeszczącego noworodka w kombinezon pozostawało mi tylko takiej spoconej z potarganymi włosami narzucić kurtkę i iść bo uspokajał się dopiero jak wózek jechał. Bardzo mnie to cieszy, że teraz dzidzia będzie letnia :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To samo miałam z moja córka. Też październik i jak wypisano nas ze szpitala to od razu momentalnie koniec jesieni i zimno że hoho..

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja juz w domu po wizycie wszystko ok cukrzycy na szczęście nie ma toxo tez nie ma morfologia i mocz okej serduszko pięknie biło szyjka twarda i zamknieta usg nie miałam ale za 2 tygodnie mam takie dokładne usg kolejna wizyta za miesiąc i wtedy dostane skierowanie do szpitala na podanie sterydów na plocka. Mialam jechać po torbę i jakieś rzeczy dla siebie i małej ale takie warunki na drodze ze zrezygnowaliśmy :/

Do góry