reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam już koszule,i szlafrok :D trochę kosmetyków ale jeszcze coś brakuje..tak jak ta moja lista wyprawki są zamiast malec to ja ciągle coś dopisuje :D ale myślę że już naprawdę wszystko na niej jest :) teraz tylko powoli zacząć kupowac
Szlafrok też mam☺️ ale to jak byłam z Kacprem w ciąży sobie kupilam i jest naprawdę super ☺️ zresztą po wizytach w szpitalu on i laczki już są w torbie ☺️ tam tylko dodam koszule, jakies chusteczki nawilżające, podpaski, wkładki laktacyjnego i laktator i majtki te siateczkowe bo po CC innych nie ma opcji rana musi oddychac, no i mydło bialy jeleń☺️

reklama
Dobrze, że zamknięta i że pessar trzyma - oby tak dalej [emoji106]
A częste wizyty, choć pewnie uciążliwe, to też mogą trochę uspokoić itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Jak narazie co dwa tygodnie raz w gabinecie prywatnie i co dwa tyg w szpitalu to chociaż tyle że place raz na miesiąc ,ale jak trzeba to trzeba wole czesto żeby być spokojniejsza ,, teraz chociaż tak dziwnie mi ustawił że za tydz już wizytą u niego ,bo nie było go w szpitalu miał urlop,

Dzień dobry w ten okropny zimny i śnieżny dzień :confused: Oby już ostatni tej zimy :)Dziś kończymy 24 tydzień :D Starałam się poczytać co wczoraj napisałyście ale przyznam się, że udało mi się tylko po łebkach. Dziś będzie już więcej czasu :)
@martaaa515 super fura :D Ile płaciłaś?

Witajcie mamuski[emoji5]Wreszcie mloda poszla do przedszkola[emoji3] Oby na dlugo[emoji6]
Niestety tetaz ja jestem chora[emoji20]Wieczorem zaczela mnie glowa bolec, a teraz wstalam z katarem i kaszlem[emoji20]

Zycze wszystkim milego dnia!

@Peugotka36 powodzenia na wizycie!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Biedactwo... Mam nadzieję, że szybko minie, i że nie przejdzie na zatoki....

0d1yrjjgtd95fou3.png

My mamy przyczepę ale właściwie dopiero zaczyna się z nią nasza przygoda [emoji5]
Przyczepy też fajne [emoji106]
Zastanawialismy się też nad zakupem, ale stwierdziliśmy, że na razie zostanie duże auto i namiot, łatwiej przechowywać itd, a w czasie budowy ciężko planować jakiś konkretny wyjazd, a potem będziemy myśleć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Przyczepy też fajne [emoji106]
Zastanawialismy się też nad zakupem, ale stwierdziliśmy, że na razie zostanie duże auto i namiot, łatwiej przechowywać itd, a w czasie budowy ciężko planować jakiś konkretny wyjazd, a potem będziemy myśleć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No my mamy taka, że trzeba jeszcze sporo przy niej zrobić, ale stoi sobie na dzialce i myślę, że niedługo bedzie można ruszyć ☺️ przyczepa zresztą namiot teznamiot daja taka niezaleznosc podróżowania i ja to lubię ☺️

reklama
Do góry