Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Też bardzo ładny a jaka cena
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też bardzo ładny a jaka cena
Kochana chyba nie mamy innego wyboru [emoji3]no fajnie tak nic nie robic ale na dluzsza mete to zbzikowac mozna.
Link do: Bright Starts HUŚTAWKA LEŻACZEK BUJACZEK + DŹWIĘKTeż bardzo ładny a jaka cena
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz już mogę, to szyję, a wcześniej, jak musiałam tylko leżeć, tohey dziewczyny ratunkuuuu ja oszaleje tak przez 14 tyg nie robic nic masakraaa. Jebca dostaje ja mam adhd normalnie. Co porabiacie?
Faaajnie takMy to już jak będzie miała dwa latka to na pewnoteż jeździmy "na dziko" bo kapiemy się w jeziorze, kuchnia jest tylko taka, że stoi namiot jest dziura na beczke w ziemi i to służy za lodówkę
stoi stol, są dwa palniki na butle z gazem i dopiero od kilku lat zamawiamy toi toi
a tak to dzicz
dziki, sarny, jelenie, zające, lisy, bobry itd bo to działka między lasem a jeziorem
![]()
Myślę, że czasem nie zaszkodzi...A co myślicie o używaniu smoczków? Sama nie wiem, niby dużo osób nie używa i odraza, a z drugiej strony jednak po coś chyba je wymyślono i nie mogą być aż takie złe... Zamówiłam jeden z MAM w wersji mini, przy okazji innych zakupów.
Zobacz załącznik 843022
Tez to bralam pod uwage, ale wybralam z raokraglona krawedzia z boku. Chociaz teraz sie zastanawiam czy nie zmiecic opcji[emoji6]Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE WIKI TAPCZANIK SZUF BIAŁE NOWE
Plus przewijak z innej aukcji tego sprzedawcy, taki nakładany na łóżeczko![]()
Tylko na materac się muszę zdecydować, ale będę kupować osobno, więc akurat materac może trochę poczekać![]()
![]()
Fajnie NIE MUSIEĆ robić, ale jak się NIE MOŻE, to już zupełnie inna historia...no fajnie tak nic nie robic ale na dluzsza mete to zbzikowac mozna.