reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi przedtem też się zdarzało, ale teraz kłuje mnie czesciej mysle, że przez to, że się więcej ruszam
No i dzidzie wieksze, to tez bardziej czuc.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Tak :)

Przypuszczam, że przyda sie najbardziej:
"o k**wa ale boli"
"ja pie**olę zaraz ze**am się z bólu"
"sami se przyjcie"
Haha :D bardzo dosadnie to ujęłaś :D

Są plusy i minusy :) minus taki, że "zatykaja" dziecku buzie i nie ma okazji ćwiczyć mowy :) drugi minus jest taki, że zgryz może być krzywy no i uzalezniaja :) bo ciężko bardzo odstawic smoka... A plus taki, że podobno dzieci, które śpią ze smokiem rzadziej umierają z powodu śmierci lozeczkowej a po drugie tak słodko wyglądają z dydusiem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173]

f2w39n7303c24ozn.png
Taaak sama słodycz dzieciaczki ze smoczkami :)

Poszukaj go na internecie :) ja lubię patrzeć na recenzje dziewczyn na YouTube :) pokazują jakie ma funkcje , melodię itp

f2w39n7303c24ozn.png
No właśnie tego nie znalazłam.

No ja też jestem ciekawa ile już mój synuś ma w szpitalu miał 550 a to już 2 tyg minęły więc myślę że z ponad 700 a w przyszłym tygodniu na wizycie ponad 800 gdzieś bo to niby tak mówią mniej więcej 100 na tydzień [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ja też się zastanawiam ile mała juz wazy za tydzień usg mam w czwartek juz nie mogę się doczekać aż ja zobaczę :)

Bujaczki można używać od razu :) ten buja się sam, wibruje, ma dużo melodii i różne stopnie prędkości :) a od siostry mam też dostać też jakiś, ale chyba tylko wibruje [emoji39] chyba dżungla się ten nazywa co go dostanę :) a ten co kupilam miałam upatrzony już 1.5r temu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mozna od poczatku pod warunkiem, ze jest rozkladany do pozycji na plasko i ma usztywniane plecy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Moje same oddaly. Tylko Marysia jak miała 2 lata to już miała tylko do usypiania a Kacper czasami musiał podydac.[emoji5] Marysia oddala 3 miesiace przed 3 urodzinami, włożyliśmy do szafy i od tej chwili miał spac w szafie[emoji5] żadnego protestu nie bylo. A Kacper oddał 3 miesiące temu dziura mu się zrobiła i stwierdził, że już jest za duży i będzie spał bez[emoji5]
No właśnie moja mama też powiedziała , że najlepiej do niczego nie zmuszać ani nic niezabierac bo to tylko gorzej na tym może wyjść bo dziecko czuje się później oszukane a to tzw "cześć jego ":)

Są plusy i minusy :) minus taki, że "zatykaja" dziecku buzie i nie ma okazji ćwiczyć mowy :) drugi minus jest taki, że zgryz może być krzywy no i uzalezniaja :) bo ciężko bardzo odstawic smoka... A plus taki, że podobno dzieci, które śpią ze smokiem rzadziej umierają z powodu śmierci lozeczkowej a po drugie tak słodko wyglądają z dydusiem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173]

f2w39n7303c24ozn.png
Haha, mi sie ten widok akurat nie podoba. Dlatego mojaj nigdy nie pozwalalam na dwor zabietac smoka[emoji6]
A co do mowy to mojej smok w niczym nie przeszkadzal[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Właśnie ja też się zastanawiam ile mała juz wazy za tydzień usg mam w czwartek juz nie mogę się doczekać aż ja zobaczę :)
Ja też za równy tydzień mam kolejną wizyte , mój ma też urodziny mam nadzieję , że na prezent przyniosę mu same dobre wiadomości [emoji4]

reklama
Do góry