reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego że naprawdę jestem w stanie to zrobić :D

Po cichu na to liczę :-D:-D:-D

Dziewczyny szukałam ten glukozy cytrynowej i nigdzie w pobliżu nie ma ale na szczęście znalazłam aptekę, która mi sprowadzi na jutro :) Więc kamień z serca bo już się bałam, że będzie mi dane pić normalną :D

Tak na przyszłość to jest fajna aplikacja: Link do: KtoMaLek - Sprawdź dostępność leku w ponad 6 000 aptek, nie beiga człowiek bez sensu po aptekach ;)

reklama
No maskara... cały czas coś... pamiętaj że jesteśmy z Tobą i trzymam kciuki za poprawę wyników [emoji8]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Dziękuję [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

ja na razie kupiłam jedno body (potrzebowałam wzorzec rozmiarowy...), plus będzie to, co szyję - wózek dostałam, ubranka dostanę, kupię trochę innych drobiazgów, czekam na zamówione z ali pieluszki, kupię wanienkę, ale na pewno nie kupię bujaczka, kosmetyków, chusteczek, itd...

ja też tak mam ;)
ale za to wczoraj wydałam wolę nie pisać ile na agd...

o cholera, współczuję... masakra jakaś... :(

ponoć słyszy, no i... ja też gadam do Hani, właśnie w takich normalnych codziennych sytuacjach, że idziemy jeść, pytam, czy smakowało, itd... ;)
ale wiem też, że mama do mnie gadała przez całą ciążę, więc to chyba rodzinne ;)

o żesz... współczuję bardzo... mam nadzieje, że jednak z nerką będzie ok, i leki wystarczą.... oby... bo już tyle w tej ciąży miałaś "atrakcji", że chyba wystarczy.....
Wystarczy , zdecydowanie [emoji8]

@olaaa7 kilkaset stron do tyłu pisałaś o smoczkach dla dzieci :p ja planuję kupić taki dynamiczny w kształcie brodawki :) może też taki kup . Dziecko się nie odzwyczaja od piersi :)
u mnie coś się dzieje w końcu :p chyba nie wyglądam tak źle, jak pan od płytek myślał, że jesienią rodzę :p
Mi też wszyscy mówią , że wyglądam jak bym się najadła :D a jak mówię , że 6miesiac zaraz to oczy wytrzeszczaja ze zdziwienia :D
O ...ja ostatnio mam tak czesto wlasnie[emoji53] Nic przyjemnego, ale to raczej dzidzie nas tam kopia[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Mnie mała też tak kopie na dole, po pęcherzu , bo kłuje , chodzić ciężko i uczucie jak bym się miała posikac :D

* Wczoraj K widział jak mała kopnela, zawołałam mamę bo też chciała w końcu zobaczyć, ale trzy razy nie zdążyła głowy odwrócić a jak pozniej patrzyla to wiedziała dokładnie w którym miejscu jest dziecko. I ja w tym dokładnie miejscu gdzie wskazywała ja czułam. Ale nic nie widziałam. Jednak lata praktyki :p

reklama
Dzień Dobry :)
K już pojechał i tak trochę pusto, smutno. Ale pojechał zadowolony bo kilka razy widział jak mała kopała przez brzuch *.*
Wczoraj zrobiliśmy listę wszystkich rzeczy które musimy kupić i zamknęliśmy się na 2 tysiącach ale bez ubranek i wózka. Nie wiem czy to dużo ? Czy nie przesadziliśmy trochę , heh ale wydaje mi się , że wszystko jest potrzebne z mojej listy. Przyjeżdża w przyszłym tygodniu i po świętach jedziemy wszystko kupić, a 3 wizyta.
W tygodniu ma przyjść prezent od mojej mamy dla małej :)
Zobacz załącznik 843147
Bardzo nam się podoba :) a ja dzisiaj byłam po odżywkę do paznokci i kupiłam Eveline 6w1 ( wiem , że było już dużo na ten temat, ale nie pamiętam, czy można jej używać w ciąży ? )
Przy okazji zachaczylam o Pepco :D
Zobacz załącznik 843148
Miłego Dnia :* zabieram się za lekturke :D jeszcze 500postow :D
Myślę że kwota ok , jednak się uzbiera wszystkiego. A rzeczy super

Do góry