martina86
Fanka BB :)
I jakieś rewolucje żołądkowe się pojawiły po leku,czy jest spoko?Mi przepisał na ostatniej wizycie bo miałam poniżej normy
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jakieś rewolucje żołądkowe się pojawiły po leku,czy jest spoko?Mi przepisał na ostatniej wizycie bo miałam poniżej normy
mam nadzieję, że masz przeciwciała...Padam na twarz. Całe przedpołudnie w biegu. Nasza pediatra nas uspokoila, że na tym etapie ciąży nie jest to już takie groźne. Stwierdzila, że jako nauczyciel pewnie juz dawno mam.to za.sobą i to.totalnie bezobjawowo. Nasz Potter vel. Smark dostał drugą dawkę leku i odsypia weterynarza. Patrzyłam na tą małą strzykawke.leku za 285 zł i w.sumie równo z wetem stwierdziliśmy że chyba tego kocurka bardzo kochamy. A chciałam kupić sobie sukienkę na święta....
Córka do piątku ma być w.domu. zwariuje z nią. A mąż jak nie na 12-godzinnych dyżurach to na wykładach na uczelni. Kto mi okna umyje???[emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
zawsze można zrobić wegański sernik z kaszy jaglanejZ takiej racji że u siebie w sklepach nie dostanę sera na sernik dziś będzie grany 3bit [emoji7][emoji16]![]()
spokojnie, nie będzie na pewno za późno - masz termin na koniec lipca, więc spokojnie zapas czasowy jestI właśnie się dowiedziałam , że K przyjedzie w przyszły piątek ale na wtorek po świętach już musi być w pracyi nie będzie go 4/5 tygodni i dopiero w maju jakaś przerwa. I dopiero wtedy będziemy kupować wszytko dla malutkiej.. ale maj to już tak daleko będzie , że aż się boje czy nie za późno
![]()
Też mam takie skojarzenia, straszne, że nie można się ich pozbyćCiekawe czy lekarz i położne zwracają uwagę tak jak powinni.
Trochę świeżego powietrzaco za rasa ten twój piesek ?
Super okazjaale stelaża nie było w komplecie ?
K już dostal zdjęcia i tez mu się różowo biały podoba. A dodatki mogą być jasno szare no z różowymi kropeczkami, serduszkami
Alicję chciało pół rodzinybo tez nie ma w rodzinie już. Ale o tym że dużo osób chciało dowiedziałam się dopiero jak dalismy tak na imię córce
A gdyby nie kazali mieć planu porodu a chciałabym taki zrobić i mieć. To wezmą to pod uwagę ?
Chyba tak, bo ja w tym momencie np poszłam robić zupę
Właśnie te skojarzenia z innymi osobami są do D.. też tak mam![]()
SzkodaI właśnie się dowiedziałam , że K przyjedzie w przyszły piątek ale na wtorek po świętach już musi być w pracyi nie będzie go 4/5 tygodni i dopiero w maju jakaś przerwa. I dopiero wtedy będziemy kupować wszytko dla malutkiej.. ale maj to już tak daleko będzie , że aż się boje czy nie za późno
![]()
Nie nie, wszystko spoko. Biorę tydzień dopiero mam nadzieję że wróci do normy [emoji846]I jakieś rewolucje żołądkowe się pojawiły po leku,czy jest spoko?![]()
Mysle, że zdążysz ja już może bede miała CC koniec czerwca a też chce w maju wszystko kupić.I właśnie się dowiedziałam , że K przyjedzie w przyszły piątek ale na wtorek po świętach już musi być w pracyi nie będzie go 4/5 tygodni i dopiero w maju jakaś przerwa. I dopiero wtedy będziemy kupować wszytko dla malutkiej.. ale maj to już tak daleko będzie , że aż się boje czy nie za późno
![]()
Gdyby tylko u mnie w domu miał kto jeść te wszystkie słodkości które mam zamiar zrobić to bym codziennie robiła [emoji23]mam nadzieję, że masz przeciwciała...
no i mocne kciuki za koteczka, oby interferon pomógł...
a co do okien, to.... moje są nieumyte od jesieni, i jakby to powiedzieć - mam to gdzieś... ja mam zakaz, O nigdy nie mył, mamy nie poproszę, będą brudne, trudno![]()
zawsze można zrobić wegański sernik z kaszy jaglanej![]()
Ty się ciesz, że nie ma kto, więcej dla Ciebie [emoji28]Gdyby tylko u mnie w domu miał kto jeść te wszystkie słodkości które mam zamiar zrobić to bym codziennie robiła [emoji23]
Ja zazywam. Biorę na czczo i czuję się po nim dobrze. Wyniki ciut lepsze.Ja już po wizycie,dziecko sobie stało na głowie i znów zasłaniało buzię,więc chyba dopiero po porodzie zobaczę lico królewnydostałam skierowanie na krzywą cukrową (niestety 3-punktową) i mam zażywać Tardyferon,bo mi żelazo leci w dół (btw zażywa to któraś z Was drogie mamy?).dziękuję za kciuki i mam nadzieję,że u Was też świeci pięknie słoneczko
![]()