Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja znowu mam bardzo wysoko;/ u@Ewa.se ja mam podobnie brzuch jak Ty i moja szyjką ma ponad 4cm. Dziecko nisko że nie mogę nóg podnieść do góry ani kucnąć. Lekarka mi mówiła że wszystko ok.
@angela21_21 ja mam na przedniej ścianie i nie jest to wskazanie do cesarki. Jednak to Twój lekarz będzie decydował co i jak.
@nixie zawsze możesz zadzwonić do lekarza i zapytać czy możesz być aktywna seksualnie nadal czy nie![]()
No musisz się oszczędzać teraz...Hej. Myślałam że jestem niezniszczalna w tej ciąży ale lekarz powiedział że szyjka słabnie, że niby jest ok ale słabnie i mam napiętą macicę więc przepisał luteinę. No ale w końcu to trzecia ciąża wiec można sie bylo tego spodziewać. ogólnie czuje się dobrze. Tylko teraz niewiem czy ja mam się ograniczyć z wysiłkiem i seksem. Jakoś nie spytałam. My z mężem co drugi dzień, może za często i dlatego tak jest? Nie spytałam nawet o lordozę i dentystę tylko o toksoplazmozę spytałam ale nie muszę robić drugiego badania.
Wygięło mnie trochę ale nie boli. Jedynie czasem biodra albo miednica, ciężko określić.
Zobacz załącznik 843265
Boziu zazdroszczę... u nas 3 razy ale na miesiąc[emoji29]No musisz się oszczędzać teraz...
Kurcze my z mężem ostatnio codziennie się przytulamy, czasem i 2-3x, no wiosna idzie.. [emoji87] Terwz mamy przerwę 3 dni bo się pochorował biedak.
Mam nadzieję że z moją szyjką wszystko ok.[emoji15]
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę...No musisz się oszczędzać teraz...
Kurcze my z mężem ostatnio codziennie się przytulamy, czasem i 2-3x, no wiosna idzie.. [emoji87] Terwz mamy przerwę 3 dni bo się pochorował biedak.
Mam nadzieję że z moją szyjką wszystko ok.[emoji15]
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę Prenatal Duo - uff, ma 5/5. A juz się bałam, że będę musiała na koniec zmienić witaminy...