reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja tez ide do dentysty w przyszly piatk i tez juz mi powiedział ze do konca 2 trymestru bedziemy leczyc w 3 nie mozna musze zapytac dlaczego bo zapomniałam naszczescie moje zęby sa wporządku nie łamią sie nie kruszą nie bolą
Mi jeszcze jeden został do zrobienia na szczęście :) do tej pory nic mi się nie dzieje z zębami, mam nadzieję , że później też to się nie zmieni. Jak się dowiesz czemu nie można to daj znać :)

reklama
Ja mieszkam niedaleko Rzeszowa
A ja w Rzeszowie [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

no 5-6 mieiac to II trymestr moze faktycznie cos w tym jest musze sie zapytac jak pojde za tydzien
36 tydz to juz tez w zasadzie koncówka wiec ciaza prawie donoszona to chyba nie powinno sie nic stac nie wiem tak mysle
Obym już do końca ciąży nie musiała odwiedzić dentysty . Staram się nie jeść żadnych twardych rzeczy itd . No właśnie może dlatego , nie wiem chociaż sa dziewczyny które piszą , że można normalnie cała ciążę leczyć [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A no tak to fajnie :) mój na Szopena ale zastanawiam się nad PF
To jestem w tej samej sytuacji [emoji4] moje lekarka jest na Szopena i jeżeli coś (odpukać) byłoby nie tak i wcześniej musiałabym leżeć to pójdę na Szopena a jeżeli będzie ok to chyba jednak Pro Familia [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

A pomyśleć, że dopiero był październik i starania :D Kiedy to zleciało...
Dokładnie.. dopiero test w listopadzie robiłam.:) Zawsze myślałam , że 9 miesięcy ciąży. Boże ile to trzeba czekać, jak to długo , przecież prawie cały rok.. heh :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tam mój jest na budowie. :) Zamieszkam u Ciebie na czas jego pracy :D haha a jaka pogoda u Ciebie się zapowiada do przyszłego tygodnia ? Bo dzisiaj K minpisze , że śnieg sypie :/
U mnie leje ale tutaj to żadna nowość [emoji2] i na minusie trochę ma być do niedzieli widziałam . Zapraszam [emoji3]

Helou!

Moje dziecko nocowało u koleżanki więc mogłam dzisiaj dłużej pospać :) Więc póki co forma spoko :) Kciuki za wizyty dziewczyny! Ja idę we wtorek.

@olaaa7 pracujesz normalnie po 8 godzin?

W różnych malych sklepikach, które mają rzeczy typowe na chrzty, sluby, urodziny :) tam kupisz takie :)

Hahahah to powiem Ci, że w Wawie mam wokół tylko sklepy papiernicze a takie "imprezowe" rzeczy to kupuję tylko przez net, bo nie mam pojęcia gdzie jest taki sklep- kiedyś był w jednej z galerii ale go zamknęli. Ale może tak jak @Jola92 pisze, w jakiejś kwiaciarni... Jolka, wezmę glutka w auto, przyjadę na kawę i pójdziemy nadmuchać balony :) Albo ty przyjedziesz do mnie z nadmuchanymi :tak:

@Onaszczesliwa2018, pomyśl że z perspektywy całej ciąży jesteś już naprawdę bliziutko..! Ściskam!!!

@Marzycielka, jestem w stanie Ci uwierzyć w tego śledzia z czekoladą :D Ja najbardziej lubię takie domowe śledzie, ale że oczywiście nie robię ich za każdym razem, kupiłam ostatnio takie z lisnera z chili i potem wjechały żelki :D

Zrobię chyba dziś dzień dla urody. I tak muszę siedzieć i czekać na kuriera z wozkiem, córka chora w domu to co mi szkodzi. Paznokcie wołają o nową hybryde, wlosy o maskę. Jest co robic.

To jest bardzo dobry pomysł! :tak: Ja czekam z hybrydą na święta- zrobię przed, teraz juz mi się nie chce ;)

Hehe nie, nie ja mam takie produkty, których nigdy nie tknęłam przez sam wygląd, zapach bądź nazwę [emoji16] np. Flakow nigdy nie tknęłam przez sama nazwę [emoji1]

O tak, z flakami mam identycznie, pomimo że np. takie flaki mojej babci pachną naprawdę nieźle. Ale NIGDY nie tknęłam.

My dziś planujemy wybrać się na zakupy, chciałabym kupić proszek do prania ciuszków, tylko jaki wybrać?

Wcześniej miałam JELPa, teraz pewnie jest jeszcze większy wybór...

reklama
U mnie leje ale tutaj to żadna nowość [emoji2] i na minusie trochę ma być do niedzieli widziałam . Zapraszam [emoji3]

U mnie śnieg pada hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty [emoji16][emoji16] ale jest koło 0 więc po południu nic nie będzie [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry