Helou!
Moje dziecko nocowało u koleżanki więc mogłam dzisiaj dłużej pospać

Więc póki co forma spoko

Kciuki za wizyty dziewczyny! Ja idę we wtorek.
@olaaa7 pracujesz normalnie po 8 godzin?
W różnych malych sklepikach, które mają rzeczy typowe na chrzty, sluby, urodziny

tam kupisz takie
Hahahah to powiem Ci, że w Wawie mam wokół tylko sklepy papiernicze a takie "imprezowe" rzeczy to kupuję tylko przez net, bo nie mam pojęcia gdzie jest taki sklep- kiedyś był w jednej z galerii ale go zamknęli. Ale może tak jak
@Jola92 pisze, w jakiejś kwiaciarni... Jolka, wezmę glutka w auto, przyjadę na kawę i pójdziemy nadmuchać balony

Albo ty przyjedziesz do mnie z nadmuchanymi
@Onaszczesliwa2018, pomyśl że z perspektywy całej ciąży jesteś już naprawdę bliziutko..! Ściskam!!!
@Marzycielka, jestem w stanie Ci uwierzyć w tego śledzia z czekoladą

Ja najbardziej lubię takie domowe śledzie, ale że oczywiście nie robię ich za każdym razem, kupiłam ostatnio takie z lisnera z chili i potem wjechały żelki
Zrobię chyba dziś dzień dla urody. I tak muszę siedzieć i czekać na kuriera z wozkiem, córka chora w domu to co mi szkodzi. Paznokcie wołają o nową hybryde, wlosy o maskę. Jest co robic.
To jest bardzo dobry pomysł!

Ja czekam z hybrydą na święta- zrobię przed, teraz juz mi się nie chce
Hehe nie, nie ja mam takie produkty, których nigdy nie tknęłam przez sam wygląd, zapach bądź nazwę [emoji16] np. Flakow nigdy nie tknęłam przez sama nazwę [emoji1]
O tak, z flakami mam identycznie, pomimo że np. takie flaki mojej babci pachną naprawdę nieźle. Ale NIGDY nie tknęłam.
My dziś planujemy wybrać się na zakupy, chciałabym kupić proszek do prania ciuszków, tylko jaki wybrać?
Wcześniej miałam JELPa, teraz pewnie jest jeszcze większy wybór...