olaaa7
Fanka BB :)
Kurde fajnie jakby była jakaś zniżka po mojej wypłacieA ja dziś dopiero zakupy na hm i jest -20% na wszystko dla dzieci ; D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kurde fajnie jakby była jakaś zniżka po mojej wypłacieA ja dziś dopiero zakupy na hm i jest -20% na wszystko dla dzieci ; D
Ja zawsze robię zakupy przez stronę i zniżka obowiązujeKurde fajnie jakby była jakaś zniżka po mojej wypłacieA to przez aplikacje czy też przez stronę?
A ja wczoraj nawrzucalam do koszyka i jeszcze miałam przejrzeć dla niemowląt i dziś dopiero skończyłam zaoszczędziłam sporo ;D u jeszcze kupon wykorzystałam haha takie zakupy mu się podobająO nie! a ja się już wczoraj obkupiłam![]()
Z doświadczenia innych i tego, co przeczytałam mogę napisać tylko tyle, że po cc później można wrócić do aktywności fizycznej, zacząć ćwiczyć brzuch itd, więc może to o tyle opóźnić powrót do formy...niby tylko 5kg na + mam ale jakoś tego dłuszczu stasznie duzo mi wydaje ale mam nadzieje ze po ciązy wrócę do starej figury..)Myslicie ze to prawda ze po cesarce ciężej rzuca sie kg czy to nie prawda ?
Tzn rzeczy, czy ciebie na rękach? [emoji6]Już mnie przeniósł do drugiego pokoju zanim jeszcze wyszedł [emoji16][emoji23]
![]()
Chyba też przez stronkę trzeba wydać minimum 100 zł i kod wpisujesz z głównej ale polecam zbierać punkty to sobie jeszcze możesz inne kupony aktywowacKurde fajnie jakby była jakaś zniżka po mojej wypłacieA to przez aplikacje czy też przez stronę?
Faaajne [emoji16]Na fb krąży filmik jak mały brzdac się cieszy bo ma do nozek i rączek przywiqzane balony z helem [emoji16] fajny sposób na zabawę dla takiego malucha [emoji1] macha każda kończyna i baloniki mu tancza![]()
![]()
Jak siądę przez laptopa to wyślę jak znajdęPóźniej możesz mi wysłać stronę z wózkami jak sobie przypomniszmiałam przypomnieć
![]()