Widzę że kilka osób ma mężów górnikówRydultowy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Hahaha tak źle nie będzie bo ciuszkow mam to co ostatnio zamowilam trochę tylko wózka ani łóżeczka ani całej reszty nie mam także nagi nie będzie chodził [emoji23] ale obiecuję poprawę [emoji8]Masz czas do 27 tc a jak już wejdziesz w trzeci trymestr proszę się odblokować [emoji16][emoji16] bo synuś musi czuć, że czekacie na niego i wszystko będzie dla niego gotowe w 40tc [emoji1] a nie będzie się chłopak martwił, że z gołą pupa będzie chodził [emoji16][emoji16]
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Super uczucie nie?Mi wczoraj też po zakupach online raz brzuch zafalowal [emoji1][emoji16][emoji173][emoji173] pierwszy raz [emoji16]
![]()
Ja tylko jem taką robioną. Kiedyś kupiłam w słoiku i była okropnaTeż muszę zrobić , taka domowatylko nie mogę się zebrać. W przyszłym tygodniu kupię składniki
![]()
Taką@olaaa7 jaka sukienkę zamowilas bo mi uciekło?
Załączniki
kinga30
Aa ta sliczna, wtej na pewno będzie efekt wow, jest slicznaSuper uczucie nie?U mnie to był taki nawet mocny ucisk w środku, nie wiem co on wyprawiał, ale nie były to na pewno kopniaki, raczek jakieś rozpychanie się i obroty
Ja tylko jem taką robioną. Kiedyś kupiłam w słoiku i była okropnaCzuć było mocno mąkę.
Takądo tego chcę taką fryzurę
No może bez tych luźnych włosów z przodu, bo nie lubię jak mi coś wisi
Ale pewnie same mi wyjdą bo mam trochę krótsze z przodu.
Zobacz załącznik 843550
Zobacz załącznik 843551
Zobacz załącznik 843552
Zobacz załącznik 843553
olaaa7
Dziękuję :*Aa ta sliczna, wtej na pewno będzie efekt wow, jest sliczna
Onaszczesliwa2018
Ahhh to Ci niespodzianka [emoji5]Pęcherzyki rosły, ale później zwolnily i przestał rosnąć dominujący a później nie było widać ciałka żółtego, skoku temperatury nie miałam wyraźnego więc lekarz powiedział, że nie było bo nic na to nie wskazywało![]()
![]()
Onaszczesliwa2018
Olka pisala że ja boli nie ja słońce [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]@Nowaja16 ma być koniec smuteczków!
@Onaszczesliwa2018 kochana Ty to samo, proszę się ogarnąć i myślec o samych przyjemnościach! Co do tego serca, bo zastanawiałaś sie czy to nie to Cię boli. Jakby bolało Cię serce to byś wiedziała, boli zapełnie inaczej od innych narządów. Jest to taki piekący ból ale też trochę ostry.
@JustMe55 po wczorajszym Twoim zdjeciu też wylądowalismy w mc driveWysłali czy już może paczke z h&m? Mi caly czas wisi tylko potwierdzenie zamówienia
![]()
Miałam szalone sny! Śniło mi się że zaczęłam rodzić w pracy, więc co zrobiłam? Porwałam samolot do chicago, żeby tam rodzićAle urodziłam na pokładzie samolotu, poród odebrał sam kapitan, którym była mamginekolog
![]()
Onaszczesliwa2018
Czyli to chyba nerki ...Mnie jak boli nerka to w plecach tak wyżej
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Dobrze , że nie dodałaś "polac jej" bo niestety bym wypić nie mogła heheheNo dobrze dziewczyna gada...!![]()

Podziel się: