reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Po za tym że robi się to z rękoma uniesionymi do góry i wszystko się naciaga i może macica się stawiać, a drugie że staje się na drabince czy czymś tam no i może spaść to chyba nic[emoji4] ale np moja mama wszystko wysprzatala w domu, okna itd bo chciała urodzić a i tak 6 dni po terminie dopiero zaczęła się akcja porodowa także wszystko zależy od ciąży i organizmu myślę

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie ale lepiej nie ryzykować przynajmniej teraz gdzie jeszcze do porodu mamy trochę czasu ☺️

Ja mam na 7 maja spotkanie w szpitalu już umówione a położnej mieć nie będę bo już wszystkie zajęte...[emoji4]

Ja Musze zamowic spotkanie online

No to czyli prawda co mowila moja ginko w grudbiu
Zamawiaj bo coezko znalezc[emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha ok [emoji1] byle po porodzie też lubiła tyle wcinac[emoji4]

No jak się wyda za bratem i za mama to pewnie będzie ☺️ tata i Marysia są bardziej wybredni☺️ ale znów z rozszerzeniem diety z Marysią było bez problemu a Kacper miał straszna alergie na początku

Dzień dobry...!

...obudziłam się jako PIERWSZA! Fran śpi, rodzice śpią... :o Dobrze, że chociaż część Was nie śpi :D

PAMIĘTACIE O ZMIANIE CZASU? :)

Pochwal się koniecznie sukienką :)

Kochana, bardzo chętnie- jak tylko kupię :) Jest baaaardzo prosta, taka elegancka bardziej. Ma długi, luźy rękaw, z pęknięciem wzdłuż, więc idealna na cieplejsze i chłodniejsze dni, poza tym po figurze, do kolana- ale nie obcisła, więc nawet nei widać jakoś specjalnie że jestem w ciąży :)

A ja nie lubię... Nie lubię jak ktoś mnie czesze, nie znoszę farb itd... W sumie ostatnio się farbowałam u fryzjera przed swoim ślubem...
Od tego czasu tylko ziołowe, w kolorze prawie jak mój naturalny, żeby siwych nie mieć....
Jestem jednak leń [emoji23]

Nie lubisz ogólnie siedzieć tyle godz. czy w ogóle nie lubisz jak ktoś obcy coś robi Ci z włosami? Ja z moim fryzjerem znam się od swojego ślubu no i związek z nim przetrwał a małżeństwo nie ;)

@oliwka_11, Ty imprezowiczko! :D Czytałam Twoje posty i zastanawiałam się co ty robisz na forum tak późno w nocy :D ale już wszystko jasne :) Fajną mieliście rodzinną bibę :D CIekawe do której pośpicie :D

Ja w ogole uwielbiam jak ktos mi cos robi z wlosami[emoji3] Nawet jak mloda troche poszarpie[emoji3]

Jesteś pieszczochem! :) Ale ja właśnie odpadam jak ktoś przy myciu masuje mi skórę głowy... mmmmm....

reklama
Witam się i uciekam ż palma do kościoła:) Dobrej niedzieli! ....u mnie piękne słońce

hchygzu3560fzqmv.png

Już??/ Wcześnie..! :o My idziemy jakoś koło południa.

Do góry