reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj tak masz racje swieta z dzieckiem sa cudowne.(ja to nie wiem jak to logistycznie ogarne) ale u ciebie 1 swieta z maluszkiem na boze narodzenie po drodze.....cos cudownego cie czeka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Taaaak[emoji7] [emoji7] [emoji7] piękny czas nadchodzi , a tylko 3 miesiące jeszcze [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super,u mnie dzis tez tak slonecznie. Az sie chce wyjsc z domu ,chyba altane trzeba odfoliowac i moze grilla napalic na obiad. O to jest mysl.

Ale fajnie [emoji4] wokół mnie też wiele pięknych miejsc jezior itd ale to dopiero w lipcu będę wam mogła zdjęcia powstawiac jak będziemy spacerowac[emoji4] [emoji7]

Taaaak[emoji7] [emoji7] [emoji7] piękny czas nadchodzi , a tylko 3 miesiące jeszcze [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Dokladnie teraz to juz pikus. A zobaczysz jak zacznie sie czerwiec to wtedy juz na finishu bedziemy. Dobrze kochana ze masz takie podejscie i cos widze ze samopoczucie lepsze. Tak trzymaj.

Dokladnie teraz to juz pikus. A zobaczysz jak zacznie sie czerwiec to wtedy juz na finishu bedziemy. Dobrze kochana ze masz takie podejscie i cos widze ze samopoczucie lepsze. Tak trzymaj.

Ja to już chociaż bym maj chciała to już skoncze 30 tydzień

Dziewczyny padam byłam u fryzjera od 15:00-21:00
Masakra miałam tyle zabiegów efekt końcowy taki
W świetle zachodzi lekko pod pudrowy roz
1521927510-e990e11a64ce78dd-aaaaaa.jpeg
1521927539-6a67cd5828b4f13d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie *.*
Sama od kilku miesięcy mam ochotę coś zrobić na głowie, ale kilka lat się farbowałam na jasny blond i później te odrosty mnie męczyły. Włosy zniszczone.. teraz bym chciała lekko rozjaśnić, jakiś refleks dać. Nawet coś w podobnym kolorze do twojego. Ale boje się znowu odrostów i uganiania :(

A ja nie lubię... Nie lubię jak ktoś mnie czesze, nie znoszę farb itd... W sumie ostatnio się farbowałam u fryzjera przed swoim ślubem...
Od tego czasu tylko ziołowe, w kolorze prawie jak mój naturalny, żeby siwych nie mieć....
Jestem jednak leń [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ooo. Ja uwielbiam. Mogłabym godzinami siedzieć, niech mi ktoś robi fryzury, czesze,drapie.. cokolwiek <3
Na moje to chyba każda muzyka działa, ale najczęściej będzie slyszec czadomena bo Kacper uwielbia Ty jesteś ruda hahaha. Mowi na to szalone piosenki i ciągle sobie włącza na youtubie. Wiec Agatka słucha disco polo☺️
Będzie imprezowa Agatka :D
Ha pierwsze okno umyłam o 6:30 [emoji28] drugie koło 8 :D tak to jest jak się jest przyzwyczajonym do wstawania o jednej porze, nawet jakbym chciała to nie dam rady spać dłużej niż do 6.

No ja wiem, ale ja lubię sama wszystko robić :) Chociaż jeszcze zostały mi dwa okna i jeszcze jeden balkon i już mi się ich nie uda umyć samodzielnie bo mama zapowiedziała, że jutro mi umyje :p A tak właściwie to czemu nie można myć okien?

@Karla88 super kolor :) Mnie zawsze kusi, zrobienie jakiegoś fajnego koloru ale za każdym razem się potem wkurzam bo za szybko widać mi odrosty. To samo mam z obcinaniem bo nigdy nie jest tak jakbym chciała a już odechciewa mi się szukanie kolejnych fryzjerów.

Słyszałam , że się łożysko odkleja ale nie wiem czy to nie tylko gadanie. Choć całkiem możliwe. Bo raczej nie powinno się myć okien w ciąży. W ogóle podnosić rąk do góry.
Coś Ty uwielbiam jak broi w brzuszku [emoji4]

Ja też :D ale wczoraj skakała tak mocno i tak długo , że dostałam skurczy i musiałam ją uśpić melodyjkami :D
O jejku czyli imprezy nie dla Filipka [emoji4]

Mały będzie oazą spokoju, nie dla niego takie wrzaski :D
Ja dzisiaj wstałam tak głodna, że wylezec nie moglam☺️
Dlaczego mnie to nie dziwi ? :biggrin2::blink::laugh2:

Witamy witamy [emoji846] słoneczko za oknem aż chce się iść na spacer [emoji6] grzeszę w ten piękny dzień majonezem z rana [emoji23] miłego dnia dziewczęta [emoji39][emoji847]
73a838f8c4ebd995652053d02cc2edb6.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale fajnie [emoji4] wokół mnie też wiele pięknych miejsc jezior itd ale to dopiero w lipcu będę wam mogła zdjęcia powstawiac jak będziemy spacerowac[emoji4] [emoji7]

U mnie sa jeziora,zalewy termy w okolicy. Zawsze jak D jezdzil na ryby to zabieralismy caly majdan(kocyki,rozkladany stolik,krzeselka,psa grila) i na caly dzien jezdzilismy. Chlopaki z D siedzieli przy wedkach a ja z Oliwia pichcilam.

Ja to już chociaż bym maj chciała to już skoncze 30 tydzień
Kinia zleci szybko ja to sobie mowie oby do czerwca a pozniej niech sie dzieje co chce. Wizyte mam 6 czerwca to wtedy bede brala skierowanie na cc i pojade ustalic termin. Po drodze mam 45 tesciow rocznice dzieciakow, pozniej maja splyw kajakowy 3 dniowy. Wiec ciagle cos bedzie sie dzialo.

Ślicznie *.*
Sama od kilku miesięcy mam ochotę coś zrobić na głowie, ale kilka lat się farbowałam na jasny blond i później te odrosty mnie męczyły. Włosy zniszczone.. teraz bym chciała lekko rozjaśnić, jakiś refleks dać. Nawet coś w podobnym kolorze do twojego. Ale boje się znowu odrostów i uganiania :(

Ooo. Ja uwielbiam. Mogłabym godzinami siedzieć, niech mi ktoś robi fryzury, czesze,drapie.. cokolwiek <3

Będzie imprezowa Agatka :D

Słyszałam , że się łożysko odkleja ale nie wiem czy to nie tylko gadanie. Choć całkiem możliwe. Bo raczej nie powinno się myć okien w ciąży. W ogóle podnosić rąk do góry.

Ja też :D ale wczoraj skakała tak mocno i tak długo , że dostałam skurczy i musiałam ją uśpić melodyjkami :D

Mały będzie oazą spokoju, nie dla niego takie wrzaski :D

Dlaczego mnie to nie dziwi ? :biggrin2::blink::laugh2:
No jak się za mną wyda to bedzie lubiła imprezy ☺️ a jak za tata to wcale mój mąż w ogóle na imprezy nie chodził i nie lubi tanczyc☺️ a jak gdzieś idziemy to tańczy tylko ze mną dlatego, że ja lubię ☺️ hahahaha Klaudia mówisz, że to już normalka, że ja taką wyglodniala

reklama
Witamy witamy [emoji846] słoneczko za oknem aż chce się iść na spacer [emoji6] grzeszę w ten piękny dzień majonezem z rana [emoji23] miłego dnia dziewczęta [emoji39][emoji847]
73a838f8c4ebd995652053d02cc2edb6.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego. Ja dzis kanapeczki z salata pieczonym schabikiem i kiszonym ogorkiem. Ost. Kroluja u mnie ogory(Mati mi podjada) i sledzie. Ksiazkowa ciaza hahahaha jeszcze tylko brak czeko po sledziu. A widze ze u ciebie solidna porcja majo.

Do góry