reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny te które biorą globulki mam takie nietypowe pytanie bo ja muszę też 2 razy w tygodniu sobie aplikować globulke i dziś kurde tak jeszcze nie miałam z powodu takiego że nie mogę używać wkładek bo mnie wszystko tam boli niewiem co mi się w ciąży pozmienialo ale już próbowałam różnych a i tak każde mnie uczulaja więc nieużywam tylko często zmieniam bieliznę ale to nie o to chodzi bo wczoraj zaaplikowalam i dziś rano wstałam i jakoś tak dużo było tej wydzieliny że aż trochę spodenki od piżamy były mokre czy to normalne ? Co nie dość wydzielina ż tabletki jasna to do tego taka mega wodnista obok tak jakby woda .. macie tak też ?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kinia zleci szybko ja to sobie mowie oby do czerwca a pozniej niech sie dzieje co chce. Wizyte mam 6 czerwca to wtedy bede brala skierowanie na cc i pojade ustalic termin. Po drodze mam 45 tesciow rocznice dzieciakow, pozniej maja splyw kajakowy 3 dniowy. Wiec ciagle cos bedzie sie dzialo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo Ty jesteś, który tydzień? Ja tez tak liczę teraz do świąt, po świętach 4 mam wizytę to będzie 25 tydz skonczony potem do 29 kwietnia moj Kacper ma urodziny ☺️ 20 maja idziemy na komunię to już bedzbę skończony 31 tydzień i mamy czerwiec ☺️ w czerwcu jeszcze 14 mamy ważny dzień ale to juz będę skonczony 35 tydzień

Witamy witamy [emoji846] słoneczko za oknem aż chce się iść na spacer [emoji6] grzeszę w ten piękny dzień majonezem z rana [emoji23] miłego dnia dziewczęta [emoji39][emoji847]
73a838f8c4ebd995652053d02cc2edb6.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Mmmm smacznego [emoji4] ja dziś zjadłam 2 kromeczki chleba z ogórkiem kiszonym [emoji4]

U mnie sa jeziora,zalewy termy w okolicy. Zawsze jak D jezdzil na ryby to zabieralismy caly majdan(kocyki,rozkladany stolik,krzeselka,psa grila) i na caly dzien jezdzilismy. Chlopaki z D siedzieli przy wedkach a ja z Oliwia pichcilam.

To my w Polsce mamy z 10 min i to spacerkiem do takiego ogromnego zalewu też pięknie tam a teraz wiosna to już pewnie w ogóle [emoji4] rozmawialiśmy w ogóle z moim ostatnio o powrocie do pl i jak wszystko będzie dobrze i uda nam się dom wyremontować postawić warsztat i coś odłożyć to do 5 lat chcielibyśmy zjechać. Tutaj jest lepiej , oczywiście ale jednak człowiek nigdy nie będzie u siebie

Bo Ty jesteś, który tydzień? Ja tez tak liczę teraz do świąt, po świętach 4 mam wizytę to będzie 25 tydz skonczony potem do 29 kwietnia moj Kacper ma urodziny [emoji5] 20 maja idziemy na komunię to już bedzbę skończony 31 tydzień i mamy czerwiec [emoji5] w czerwcu jeszcze 14 mamy ważny dzień ale to juz będę skonczony 35 tydzień
Dzis jestem rowno 26t0d czyli skonczony 26 a zaczynam 27. Najwazniejsze to zeby nie bylo komplilacji zadnych zeby spokojnie "toczyc sie" [emoji4] to widze ze i ty masz po drodze troche "atrakcji"

Dziewczyny u mnie odrostów nie widać bo od góry nakłada mi ciemniejszy kolor potem dopiero jasny wiec ja chodzę rac na 3-4 miesiące odrost zrobić a raczej odświeżyć jeste zadowolona chociaż musze się przyzwyczaić bo tak jakoś jano wygladam Hahah

Ja wstałam o 9 zjadłam śniadanie marcelina szła do kościoła z Łukaszem a ja na sklep bo u nas niedziela handlowa wiec siedzę j czekam na kogoś ale mysle ze jak po godz nie będzie ludzi to spadam do domu dziś idziemy na urodziny do 3 latka zażyczył sobie kuchnie bo lubi gotować Haha gagatek mały
U nas pięknie ciepło słońce jest wiosna w pełni

Udanego dnia !! Buziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis jestem rowno 26t0d czyli skonczony 26 a zaczynam 27. Najwazniejsze to zeby nie bylo komplilacji zadnych zeby spokojnie "toczyc sie" [emoji4] to widze ze i ty masz po drodze troche "atrakcji"

Trochę tak i tak dzieki nim odliczam ☺️ jeszcze 10 kwietnia rocznica ślubu 8 teraz bedzie ☺️ ja dzisiaj 23+4

Dziewczyny u mnie odrostów nie widać bo od góry nakłada mi ciemniejszy kolor potem dopiero jasny wiec ja chodzę rac na 3-4 miesiące odrost zrobić a raczej odświeżyć jeste zadowolona chociaż musze się przyzwyczaić bo tak jakoś jano wygladam Hahah

Ja wstałam o 9 zjadłam śniadanie marcelina szła do kościoła z Łukaszem a ja na sklep bo u nas niedziela handlowa wiec siedzę j czekam na kogoś ale mysle ze jak po godz nie będzie ludzi to spadam do domu dziś idziemy na urodziny do 3 latka zażyczył sobie kuchnie bo lubi gotować Haha gagatek mały
U nas pięknie ciepło słońce jest wiosna w pełni

Udanego dnia !! Buziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tak dzis niedziela pracujaca. Powiem ci ze powinien zaczac sie ruch bo ciepelko sie robi ,moze ludzie w koncu obudza sie z zimowego amoku. Mojemy chrzesniakowi tez kupywalam kuchnie na 3 urodziny plus zestaw garnkow itd. Ciagle siostrze w garach grzebal wiec wpadlam na pomysl zeby mial swoja ,cieszyl sie jak szalony. Kroil sobie na swojej desce banany itd.

reklama
To my w Polsce mamy z 10 min i to spacerkiem do takiego ogromnego zalewu też pięknie tam a teraz wiosna to już pewnie w ogóle [emoji4] rozmawialiśmy w ogóle z moim ostatnio o powrocie do pl i jak wszystko będzie dobrze i uda nam się dom wyremontować postawić warsztat i coś odłożyć to do 5 lat chcielibyśmy zjechać. Tutaj jest lepiej , oczywiście ale jednak człowiek nigdy nie będzie u siebie

Ja ogolnie podziwiam cie i inne dziewczyny ktore tak sie odnalazly za granica. Wiadomo w pl nie zawsze jest rozowo ale lubie ten nasz "burdel"

Do góry