Śliczna jestDotarła sukienka, przepraszam za jakoś zdjęć.
Jeszcze fryzura, makijaż i buty [emoji106]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna jestDotarła sukienka, przepraszam za jakoś zdjęć.
Bardzo ładna sukienkaDotarła sukienka, przepraszam za jakoś zdjęć.
To dzidzia[emoji3] Fajnie, ze zakupy udane[emoji5]hej
wczoraj na zakupach, najbardziej się cieszę bo mam jeansy w końcua wieczór padłam jak mucha [emoji38] w sobotę wieczór wydarzyło się coś dziwnego, nagle tak mi brzuch stwardniał po lewej stronie, jak kamień i wypchało się takie wybrzuszenie. Zaraz przeszło. Ale nie powiem wystraszyłam się.
Super! Ja czekam[emoji5]Właśnie dostałam info, że dzisiaj będzie kurier z łóżeczkiem dla Hani![]()
![]()
Cudne ubrankaPrzyszły ciuchy!Jak tak dalej pójdzie to młody będzie lepiej od matki ubrany
Zobacz załącznik 843786
to na dole to chustki pod szyję, na chłodniejsze dni
Zobacz załącznik 843787
Haha, to super[emoji3]Jej dziewczyny ja juz w laboratorium ale z 7 osob przede mna....chyba mnie wybrzuszylo hahahaha zalozylam obcisla tunike i jeden z panow miejsca mi ustapil.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie nie powinno sie urzywac. Ja dlugo nie urzywalam w ogole, potem zaczelam ale tez taki dla maluszkow.Jeszcze 45 min)) Dziewczyny a czy konieczne jest używanie płynu do płukania przy praniu ubranek dziecięcych ?
A...i powinno sie ustawiac w pralce podwojne plukanie.Jeszcze 45 min)) Dziewczyny a czy konieczne jest używanie płynu do płukania przy praniu ubranek dziecięcych ?