reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

1522062691-c2327a396a7ac7c3-aaaaaa.jpeg
1522062697-7da4ccad397c9206-aaaaaa.jpeg
1522062703-2df730162209eaf7-aaaaaa.jpeg
1522062709-bff4ab1db179d93a-aaaaaa.jpeg

Resztę odpakuje w domu bo mam klientów na firmie w każdym razie zamawiałam teraz rozmiary 62 tylko i są dość duże mysle ze starcza na dłużej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za to moj potrafil wszystko zrobic recznie, pranie reczne, mycie naczyc. Prasowanie, sprzatanie, gotowanie bez problemu. Natomiast z techbika spory problem. Potrzebuje sporo czasu zeby w ogole sie przekonac(tak, tak, dopiero po 2 latach uruchomilismy zmywarke[emoji6]), a potem stopniowo sie ode mnie uczy. Wiec zmywarke juz uruchomi na podstawowy program, jak cos innego to pyta[emoji6] Pralke kilka razy uruchomil na telefonie ze mna jak byla potrzeba, a ja w pracy. Z plyta kuchenna chwile byl problem ( on kucharz, ale cale zycie na gazowkach). A piekarnik do tej pory ja ustawiam, on tylko mowi na co i na ile[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
To też niezły agent [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jak sie rozebrałam do kąpania to tak mi brzuch zafalował, myslałam , że to ja tak dziwnie oddech złapałam :D probowałam to powtorzyć ale sie nie dało i doszłam do wniosku, że to nie ja tylko malutka bo nagle nie bylo w tym miejscu takiego uwypuklenia <3 teraz też sie delikatnie ruszyła i cisza. chyba taka wymeczona po ostatnich szalenstwach <3

Cudownie <3<3<3<3

ja nie wstaje o 5 rano :D tylko po 10 :D i leze do 11 z groszem i dopiero sniadanie ;D

mozliwe, ja mialam takie twardnienie przez dwa dni co jakis czas. i tez sie zastanawiam czy to te skurcze.

haha. Nie. Dzisiaj dzwoniłam, pisał, tłumaczył się, że nic nie zrobił przeciez. To poraz kolejny mu ja wytlumaczyłam co zrobił nie tak. i powiedziałam , że skoro olał mnie w weekend , ja oleje go w tygodniu. Ale nie wytrzymałam i napisałam o tych spiworkach, otulaczach itp :D haha ale nic wiecej. Na jednym smsie skonczyłam rozmowe ;] twarda ja :D haha

jak syrenka wyglądasz <3 slicznie :)
Jeszcze bardziej uparta jak ja jestes[emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko, ja nie wyjde z domu bez sniadania. Jak pracowalam i wstawalam o 4.00 na dniowke to 4 30 zjadalam platki z mlekiem tak na szybko. No nie dojechalabym do pracy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dokładnie o to chodzi - do pracy wychodziliśmy ok 6, i nie było opcji wyjść bez jedzenia...
Ja nie było czasu, to koktajl (ze zblendowanymi płatkami owdiantmi), który pilismy ubierając się itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry