SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Migasz się [emoji16] a to niestety nieuniknioneTy już po glukozie, ja nadal niee
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Migasz się [emoji16] a to niestety nieuniknioneTy już po glukozie, ja nadal niee
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
A co do lekarstw to mam luteinę 2*1, magnez 3*1 i nospe 3*1Ech..jestem w tej ciąży mega panikarą. Marzę już choć o czerwcu!!
Mi lekarz zalecił nie jeść od 18, ale pić miałam normalnie (ale wode) a rano wypić dwie szklanki wody żeby przed odwodnienia organizmu nie wyszła cukrzycaJa idę na glukozę za tydzień i na samą myśl mi słabo. Wam też lekarze każą nie jeść i nie pić nawet wody przez 12h przed badaniem?
Co do seksu,to my mamy od początku zakaz, ja nawet nie mam ochoty,bo ciągle jakieś stresy...
Męczyłam się jakieś 3 tygodnie temu z jelitami (bóle,częste wypróżnienia, ciągle parcie), od wczoraj znowu to samo, tyle że na dodatek jest to biegunka. Bardzo martwią mnie twardnienia macicy...w nocy się wczoraj obudziłam i dwa razy macica jak kamień. Przeszło po siusiu i dwójce. Dziś w ciągu dnia znowu dwa razy twardnienia. Martwię się tym bardzo. Często też rano po przebudzeniu macica twarda..dopiero 24tc. Nie za wcześnie na skurcze? Biorę dużo magnezu, luteiny i nospe forte. Jutro idę do lekarki..boję się![]()
No wiem... Ale jak mam wstać tak rano to chyba to mnie bardziej przeraża niż ta słodkość... Idę w przyszłym tygodniu bo jeszcze morfologia i mocz, a nie chce mi się jeździć tyle razyMigasz się [emoji16] a to niestety nieuniknione![]()
![]()
Nie chciałabym tego powtarzać.. a trzeba drugi raz ? Bo zastanawiam się czy jak teraz nie wyszła cukrzyca to czy może się zdarzyć że "zrobi mi się" w późniejszych tygodniach ?Ty już po glukozie, ja nadal niee
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ojjj tego to nie wiem :/Nie chciałabym tego powtarzać.. a trzeba drugi raz ? Bo zastanawiam się czy jak teraz nie wyszła cukrzyca to czy może się zdarzyć że "zrobi mi się" w późniejszych tygodniach ?
Jak nie wyszła to już wiecej nie musisz robićNie chciałabym tego powtarzać.. a trzeba drugi raz ? Bo zastanawiam się czy jak teraz nie wyszła cukrzyca to czy może się zdarzyć że "zrobi mi się" w późniejszych tygodniach ?
No to wstanie rano też jest straszne... Do pracy miewalam na 6 i dawałam radę a teraz o 6 wstać ciężko przez te wolne [emoji23] odwyklamNo wiem... Ale jak mam wstać tak rano to chyba to mnie bardziej przeraża niż ta słodkość... Idę w przyszłym tygodniu bo jeszcze morfologia i mocz, a nie chce mi się jeździć tyle razy
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z tego co mi wiadomo to badanie robi się tylko razNie chciałabym tego powtarzać.. a trzeba drugi raz ? Bo zastanawiam się czy jak teraz nie wyszła cukrzyca to czy może się zdarzyć że "zrobi mi się" w późniejszych tygodniach ?