Margana
Fanka BB :)
Haha i dobrze[emoji5]A ja odstawiłam tabletki z zamiarem zrobienia 3-miesięcznej przerwy, ale nie wyszło... poniosło nas w rocznicę i mamy Zuzię![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha i dobrze[emoji5]A ja odstawiłam tabletki z zamiarem zrobienia 3-miesięcznej przerwy, ale nie wyszło... poniosło nas w rocznicę i mamy Zuzię![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty jak sie czujesz kochana? Jak humorek?Tobie również miłego dnia [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, wlasnie w pietwszej ciazy uzywalam. Teraz juz raz mi sie zdarzylo. Moj gin kaze stosowac jak jest potrzeba. To czopki glicerynowe.Dziewczyny czy uzywałyscie jakieś czopki na wypróżnianie się nie pamietam kiedy juz to robiłam he
Super! Zakladalam takie mlodej jesienia, ale jak juz chodzila. Dla takiego maluszka mialam kombinezon polarkowy. Moim zdaniem wygodniejszy.19 zł w 5 10 15Jest trochę bardziej dziewczęca ale ja lubię taki kolor więc wzięłam no i ten napis
Skoro M mi w żartach mówi, że będzie wyrywał laski na małego podczas ich samotnych spacerów to trzeba było się w coś zaopatrzyć [emoji28]
Bluza taka![]()
ok dzięki będę musiała kupić sobie jak nic mnie nie ruszyTak, wlasnie w pietwszej ciazy uzywalam. Teraz juz raz mi sie zdarzylo. Moj gin kaze stosowac jak jest potrzeba. To czopki glicerynowe.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Byłam przed dłuższy czas ruda i to taka jasna ruda. Tu mi wyszła ruda czerwień z miał być taki czerwony brąz i dlatego się zdziwiłam. Może się przyzwyczaje [emoji23][emoji23][emoji23]Będziesz się drugi raz farbować ? [emoji14] może nie jest tak źle ?![]()
Polecam, na prawde pomagaja, a nie zawieraja rzadnej chemii.ok dzięki będę musiała kupić sobie jak nic mnie nie ruszy)
Miałam bardzo ciężka noc po 3 jeszcze niespalam tak mnie biodra rwaly, ale teraz trochę pospacerowalam po domku i mam nadzieję że się trochę rozruszam[emoji5] a jak Twoje zatoki?A Ty jak sie czujesz kochana? Jak humorek?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Nie mam kombinezonu żadnego, dziś kupiłam ten dresik co pokazywałam rozmiar 56/62 i tyle. Potem to jedynie mam spodnie bawełniane i 2 pajacyki. Myślę, że nie będzie zimno, w końcu to lipiecWłaśnie, mamuśki- czy kupujecie jakiś kombinezon dla noworodków? Ja mam z H&M dresik bawełniany, chyba na 62 i tyle narazie.. tak sobie myślałam że na początku lipca zobaczę jakie lato będzie w tym roku i ewentualnie dokupię, jeśli będzie lipcopad... a Wy?