Margana
Fanka BB :)
Smacznego!
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Smacznego!
I też miałaś 1?Na polowkowym mialam.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Główka podobno jest większa jak jest nie dozywienie matki. A nie od cukru.Jola no nie zalamuj mnie[emoji33] Glowka wieksza od slodyczy?! Co to za lekarka?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Nie wiem...Ja się na tym nie znam dlatego stosuję się do tego co ona mówi. Przejęłam się nie na żarty i naprawde zaczęłam diete. Trwa co prawda 2 dzień więc narazie daję radeKurcze no pierwsze slysze zeby to mialo wplyw na wielkosc dziecka. Myslisz, ze tak moze byc na prawde?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Mam nadzieje ze to nic takiego i ze ta główka będzie ładnie rosła nie wiem może zapisze się jeszcze gdzieś na usg czy czekać miesiąc? Boję się że wpadnę w jakąś depresję pierwsza córeczka zmarła w 37 tygodniu teraz to![]()
Nie wiem...Ja się na tym nie znam dlatego stosuję się do tego co ona mówi. Przejęłam się nie na żarty i naprawde zaczęłam diete. Trwa co prawda 2 dzień więc narazie daję rade [emoji1] Żal mi strasznie tego monte bo to moja jedyna zachcianka ciążowa i Staś mnie po nim kopał aż miło.