olaaa7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno się ruszy, spokojnieRano poczułam delikatnie. Od tamtej pory nic. Poczekam do wieczora.. wyjdę na spacer, moze się ruszy :/
Bo może czujesz w różnym miejscu bo czasami Ci kopnie, czasami rączką pomiziaMoja na polowkowym była pupa w dół. Ale na to się nie patrzy chyba, bo dziecko zmienia pozycję jeszcze na tym etapie.
Różnie czuje, raz bardzo nisko, raz nad pepkiem. Chwilę w lewym boku a za moment już w prawym. To nie wiem, aż tak się wierci po całym brzuchu ?
Kurczę ciężka sytuacja:/No właśnie u mnie jest tak glupi szpital , że nie wezmą mnie na USG czy fotel i nie sprawdza i jak będzie dobrze to mnie puszcza do domu. Tylko od razu położą mnie na oddział na trzy dni. A skoro są święta to bym leżała i trzy dni po świętach, nawet gdyby po pierwszym badaniu było wszytko super..
Też fajnie [emoji106][emoji169]Mój kopie np. gdy w myślach do niego mówię, żeby się poruszał i działa to w 80%![]()
Haha no co słodkooo [emoji173] Do mnie jeszcze chyba tak do końca nie dotarło, że będę miała dziecko, wiem dziwnie to brzmi ale tak bardzo zawsze chciałam, że to dla mnie czysta abstrakcja, że marzenie w końcu się spełni [emoji7]Też fajnie [emoji106][emoji169]
Ja mówię normalnie, na głos, ale jestem w domu, wiec nikt nie patrzy na mnie jak na wariatkę, która pyta brzuszka, czy chce ciasteczko [emoji23]
![]()
Może podjedź na IP? Szkoda żebyś sobie święta psula na prawdę [emoji8]Nie wiem.. mam nadzieję. K przyjeżdża na trzy dni i zamiast się cieszyć to mi się płakać chce. Nie czuję jej, brzuch się obniżył. A wizyta we wtorek. Na zawał zejdę. Miałam przeczucie żeby przyspieszyć o tydzień USG![]()
Klaudia już się uspokoiłaMoże podjedź na IP? Szkoda żebyś sobie święta psula na prawdę [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że kopnęła, będziesz spokojniejszaAle ja nie mówiłam , że takie dotykanie dziecko boli czy coś. Tylko akurat na moją to nie działa. Bo jak dotkne brzucha czy nacisnę to przestaje kopać, jak by się bała albo wstydziłai dlatego mi jej szkoda i nie dotykam.
* Panikowałan. Dziękuje dziewczyny :*
Właśnie kopnela sobie [emoji173]️