G
gosc12
Gość
Gratuluję udanej wizytyTo ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję udanej wizytyTo ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
Będziesz sama jechała ? Sama prowadziła samochód ? Mam nadzieję , że też Ci się uda wszytko tak jak planujeszKlaudiaa975- zdazysz nie martw sie. Ja mam podobnie do Karla88 ok 40 km , a jeszcze po drodze bede musiala kolezance chlopakow podrzucic. Caly czas licze na to, ze zdaze . Nie ma innej opcji.
Zdjęcia nie mam. Chciała mi ładne w 3 d buźki zrobić ale mała się zasłaniała rączkaGratuluję udanej wizytywidziałaś maluszka ? Masz zdjęcie ?
![]()
Haha, raczej nie przepiszJa się boje , że przegapie pierwsza fazę. Bo przy drugiej będzie mi ciężko dojechać do szpitala 50km. Dlatego wolałabym być już tam przed zaczęciem porodu![]()
Ważne , że dzidziuś zdrowy. A kg zrzuciszMam nadziejębo przypakowalam ładnie
![]()
Lepiej nie jeść słodyczy bo się nie chce , niż nie jeść bo się nie może przez cukrzycęNo nie wiem czy to dobre, ale w sumie cukrzyca tez nie fajna.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie w firmie ostatnio nie zauważyli, że zrobiliśmy przelew i zablokowali sobie należność na koncie. Sami!@nagini84 niestety nie wiem, bo ja dostaję od pracodawcy, ale jedno jest pewne. Gdybyś Ty się spóźniła z jakąś należnością dla nich to juz byś była straszona sądami i bys miała odsetki na głowie. Brak słów
To źle , że przebili ? Czy tak miało być ?Ja ci odpowiem jak u mnie było z wodami. Odeszły w pierwszej fazie. Miałam rozwarcie na 3. No ale po 2 h od odejścia wód i tak mnie cieli. A drugi poród to przy cięciu przebili pęcherz. [emoji3]
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom