reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Najlepiej jechać kiedy skurcze są regularne tak mniej więcej co 7 minut.
Przed terminem porodu jazda do szpitala bez regularnych skurczy nie ma sensu. Kłamać też nie. Zrobią KTG i odesla do domu.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Klaudiaa975- zdazysz nie martw sie. Ja mam podobnie do Karla88 ok 40 km , a jeszcze po drodze bede musiala kolezance chlopakow podrzucic. Caly czas licze na to, ze zdaze . Nie ma innej opcji.
Będziesz sama jechała ? Sama prowadziła samochód ? Mam nadzieję , że też Ci się uda wszytko tak jak planujesz :)

Ja się boje , że przegapie pierwsza fazę. Bo przy drugiej będzie mi ciężko dojechać do szpitala 50km. Dlatego wolałabym być już tam przed zaczęciem porodu :oops:
Haha, raczej nie przepisz :) ja miałam skurcze macicy przez cały ostatni trymestr i bałam się, że nie odróżnię początku porodu od nich, ale trudno to pomylić. Mnie lekarz mówił, jak mam wątpliwości, no-spa i pod ciepły prysznic. Jak po 40 minut prysznica nie odpuszcza, to znaczy, że się zaczyna.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem czy to dobre, ale w sumie cukrzyca tez nie fajna.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Lepiej nie jeść słodyczy bo się nie chce , niż nie jeść bo się nie może przez cukrzycę :)

@nagini84 niestety nie wiem, bo ja dostaję od pracodawcy, ale jedno jest pewne. Gdybyś Ty się spóźniła z jakąś należnością dla nich to juz byś była straszona sądami i bys miała odsetki na głowie. Brak słów
U mnie w firmie ostatnio nie zauważyli, że zrobiliśmy przelew i zablokowali sobie należność na koncie. Sami!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ci odpowiem jak u mnie było z wodami. Odeszły w pierwszej fazie. Miałam rozwarcie na 3. No ale po 2 h od odejścia wód i tak mnie cieli. A drugi poród to przy cięciu przebili pęcherz. [emoji3]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
To źle , że przebili ? Czy tak miało być ?
Jezu.. robię się coraz bardziej tępa :D

reklama
Do góry