Gratuluję pomyślne wizyty.Zdjęcia nie mam. Chciała mi ładne w 3 d buźki zrobić ale mała się zasłaniała rączka
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję pomyślne wizyty.Zdjęcia nie mam. Chciała mi ładne w 3 d buźki zrobić ale mała się zasłaniała rączka
Okej. DziękiKlaudia 2 faza jest wtedy kiedy już rodzisz dziecko. Wtedy zaczynają się bóle parte i nie przegapisz tego. Wody mogą odejść same w każdej chwili, albo mogą Ci przebić pęcherz w trakcie porodu. Wystarczy, że pojedziesz do szpitala jak skurcze będą się robić coraz mocniejsze i odstęp pomiędzy nimi będzie się skracał. Na pewno nie przegapisz tego
![]()
Ja Ci napisałam czysta teorie i książkowy przebieg. Wiadomo że każdy poród inny.Okej. Dziękichyba ta wiedza jak narazie mi starczy
bliżej porodu i tak pewnie będę pisać
![]()
W sumie do zimna będę miała sierpień, wrzesień,kawałek października to przez ten czas zobaczę jak będzie malutka rosła. Chyba , że kupię taki zestaw a jak będę musiała przesiąść core na spacerówkę to śpiworek też pasuje do spacerówki. A zimno będzie jeszcze styczeń lutyJa bym ci radziła poczekać aż się maluch urodzi i będziesz wiedziała jak rosnie i łatwiej wtedy podjąć decyzję. Czy na 2/3 miesiące się opłaca zależy od zasobności portfela.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
To dużo waży jak na tydzień mniejsze [emoji16][emoji16] to jak moja zawsze tydzień starsza to może już by miała kgTo ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
A lekarz coś mówił na te 5kg? Ty jesteś szczupła więc możeszTo ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
To źle , że przebili ? Czy tak miało być ?
Jezu.. robię się coraz bardziej tępa![]()
No z wymiarów tydzień mlodsza z wagi mi termin wychodzi na 2.07. Narazie 2.07 do szpitala, 3.07 cięcieTo dużo waży jak na tydzień mniejsze [emoji16][emoji16] to jak moja zawsze tydzień starsza to może już by miała kgja idę we wtorek i już jestem ciekawa [emoji16][emoji16]
![]()
Żeby trochę przystopować, bo jednak 5 kg w 3 tygodnie to sporoA lekarz coś mówił na te 5kg? Ty jesteś szczupła więc możesz
![]()
Zgram sobie taką aplikacje po 35 tygodniu. DziękujeDo szpitala najlepiej jechać, kiedy skurcze są już regularne, co określoną liczbę minut. Inaczej odeślą. Są takie aplikacje do mierzenia częstości skurczy, niektóre mówią, kiedy czas do szpitala.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom