reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No idziemy, idziemy, ja zawożę młodego do szkoły i potem na glukozę :tak:

Ja mam z grupa krwi taki problem ze mam kartę na nazwisko panieńskie. Teraz czekam na ten cholerny rozwód żeby wrócić do niego- i moja lekarka tez czeka, żeby się papiery zgadzały :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam badanie na grupę krwi na nazwisko panieńskie, ale lekarz mówi, że jak PESEL się zgadza to wystarczy.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Hej dziewczyny :* i ja juz wstałam bo okno wymieniają w lazience i tak się tłuka ze to szok :/ mała juz pobrykala zaczęłam liczyć ruchy z rana ale jest taka wariatka ze 10 ruchów to od razu można wyliczyć :)
Trzymam kciuki za wizyty :*
ja od ostatniego usg mam lekkiego dola dlatego tak rzadko się odzywam jakoś tak mnie martwi wszystko
Wszystko kochana będzie dobrze zobaczysz :) malutka się rusza sporo więc na pewno jest zdrowiutka :) nie denerwuj się bo ona to czuje :*
Mój Maksiu po wypiciu glukozy wierci się bardzo aż cały brzuch mi się rusza, ale od wczoraj ma nóżki gdzieś przy pęcherzu.. I dalej nie zmienił pozycji nad czym ubolewam bo to nic przyjemnego :(

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wszystko kochana będzie dobrze zobaczysz :) malutka się rusza sporo więc na pewno jest zdrowiutka :) nie denerwuj się bo ona to czuje :*
Mój Maksiu po wypiciu glukozy wierci się bardzo aż cały brzuch mi się rusza, ale od wczoraj ma nóżki gdzieś przy pęcherzu.. I dalej nie zmienił pozycji nad czym ubolewam bo to nic przyjemnego :(

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mój kopie gdzieś w okolicach lewego jajnika, zastanawiam się gdzie on ma główkę.

Dokładnie tak jest. Ja w 1 ciąży więcej się ruszałam i nie jadlam jakoś dużo, a przytyłam 23kg. Teraz mam o wiele mniej ruchu i wydaje mi sie, że ciągle jem, a przytyłam póki co 4kg. Nie wiem od czego to zależy.

w57v9n73fe3ysoga.png

ja w pierwszej 30 kg sama woda tak puchłam na tym etapie z corka mialam juz ponad 20kg!!!
jadlam normalnie mialam 21 lat wiec mloda zwinna itd

teraz koniec 26 tyg + 8kg mam tez jem normalnie wiek 30lat kondycja -10 :D

nie wiem od czego to zalezy

reklama
Do góry