Niestety nie... A szkoda, bo doslodzic sobie można jak ktoś lubi, a "odsłodzić" już nieA ja myślałam, że wszedzie gorzko jak u nas[emoji5]
Nim was nadrobiłam przybyło kolejne 20 stron......
A ja w między czasie usnęłam........ [emoji15]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety nie... A szkoda, bo doslodzic sobie można jak ktoś lubi, a "odsłodzić" już nieA ja myślałam, że wszedzie gorzko jak u nas[emoji5]
Śliczna [emoji7]Kupiłam pierwszą sukienkęBawełniana rozmiar 56 tak zamiast bodów
![]()
![]()
Kiedyś dość poważnie myślałam o otwarciu swojej knajpki, ale jak poznałam wszystkie wymogi, które musiałabym spełnić, biurokrację itd, to postanowiłam odpuścić.... [emoji15]Super :*:*:* [emoji173]️[emoji173]️ żeby już było tylko lepiej
Już nad tym myślałaś ?Chętnie kiedyś odwiedzę , jak już będziesz Panią szefową
![]()
Wiem. Będę się starała być najlepszą mama [emoji173]️[emoji173]️będę rozpieszczac ale też wychowywać tak jak powinnam.![]()
A K będzie mi w tym pomagał, mimo , że często go nie będzie przy nas ..
Ja mam komplet od przyjaciółki po jej coreczce, i białych body mam z 10Ja kupiłam różne kolory [emoji16][emoji16] a właśnie przeglądałam wszystko co kupilam i mam też niebieskie body, siwe i seledynowe [emoji16] leginsiki też mam w różnych kolorach [emoji16] na pewno muszę kupić jeszcze jakiś sweterek, skarpetki, rajstopki, rękawiczki niedrapki, spiworek malutki bo mam już takie większea tak to tylko jak coś mi szczególnie w oczy wpadnie .... No i koniecznie białe body bo nie mam a pasują do wszystkiego [emoji16]
![]()
Przyjaciółka prowadziła ciążę prywatnie, i pokazała mi rozliczenie.... Zdecydowanie lepiej się nie dołować....Ktoś czytał dzisiejszą gazetę wyborcza? Podobno miał być artykuł o tym, ile kosztuje prowadzenie ciąży w Polsce i jakie wydatki w sumie czekają rodziców. Aż się ucieszyłam, że tego nie podliczamy, bo sumy szokujące![]()
dziewczyny moja kolezanka w marcu urodzila syna wlasnie sie dowiedziałam ... dzis zadzwonila sama
26tydzien miala cc
siedze i jestem szoku ...
syn 1100g niecale, zyje wyszedl z oiom'u akurat, na ten moment napewno wada serduszka i jedno pluco sie nie wykształciło do konca ...
Pytałam na szkole rodzenia, bo było o saczeniu się wód, i położna mówiła, że w dotyku ponoć można w miarę rozróżnić... Albo właśnie papierkiem...Ja sobie tak myślę czy bym wiedziała ze mi się sączą... Mam teraz dużo wodnistej wydzieliny, zmieniam wkładki parę razy dziennie. Mówiłam o tym mojej ginekolog, czy to czasem wlasnie nie wody , ale sprawdzała papierkiem lakmusowym i czysto, na usg wody tez wzorowo.
No jest przy tym trochę roboty. To fakt. Nerwów, odpowiedzialności..Kiedyś dość poważnie myślałam o otwarciu swojej knajpki, ale jak poznałam wszystkie wymogi, które musiałabym spełnić, biurokrację itd, to postanowiłam odpuścić.... [emoji15]
![]()
Przez was zaraz pójdę robić lody... [emoji15] [emoji23]Oj tez bym zjadła[emoji3] planuje jutro!! A zwlaszcza mcflurry z kitkatem[emoji50][emoji50][emoji50]
![]()