reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jestem naprawdę inteligentna inaczej...... Poprzednio miałam atrakcje po wypiciu większej ilości wody z kiszonej kapusty, a dzisiaj co? Otwarłam kiszone ogórki, i pierwsze co, to wypiłam szklankę wody.... Zagryzając paroma ogórkami....
I doprawiając miseczką ogórkowej... [emoji6]
I oczywiście co? Tak, siedzę w wc......
Chyba nigdy się nie nauczę...........
[emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ostatnia edycja:
reklama
Nie mam pojęcia [emoji20] ale fakt że teraz dziennie w szpitalu się golilam żeby wrazie badania jakoś wyglądać może faktycznie coś tam się tak podraznilo tylko dziwnie że tak podskornie
I taka klucha

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mi wrastały włoski, to właśnie zawsze miałam taką kluskę, jakby guzek pod skórą, średnicy kilku mm, największy miałam na wzgórku prawie 1cm średnicy....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny ja oszaleje chyba normalnie leżę i wyje [emoji24] tak się cieszyłam że wyszłam że szpitala , a teraz byłam się kąpać i przy myciu poczułam tam na dole taka bule z lewej strony na parę cm jakby przy wejściu do pochwy ale na boku macie pomysł co to może być ? Takie twarde to

Biedna..
Weź lusterko i zobacz jak to dokładnie wygląda. A boli Cię to ?

Nie mam pojęcia [emoji20] ale fakt że teraz dziennie w szpitalu się golilam żeby wrazie badania jakoś wyglądać może faktycznie coś tam się tak podraznilo tylko dziwnie że tak podskornie
I taka klucha

Jeśli wrosl wlosek to właśnie podskornie. Miałam coś takiego pod pachą kiedyś a koleżanka właśnie w miejscach intymnych.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie czułam już parę dni dyskomfort tam na dole ale lekarka powiedziała że może być od tych lekarstw no i dziś robił a USG i było wszystko ok , a teraz byłam się kąpać i takie bulsko mi wylazlo że centralnie przy myciu wyczulam bez jakiegoś extremalnego " szorowania "się. Staram się być silna , ale już powoli brak mi sił [emoji24]

Wątpię , żeby tak w momencie Ci wyskoczyło coś. A nawet jeśli ta wątpię ,żeby to było coś groźnego. Nie denerwuj się, nie zakładaj majtek na noc, niech Ci dochodzi powietrze. A rano zadzwoń do swojej ginekolog. Tylko obejrzyj dokładnie jak to wygląda ,żebyś jej opisala. Może Cię jutro przyjmie , żeby rzucić na to okiem.

To nie musi być nic groźnego. Miałam coś takiego jakieś 6 tygodni temu. Lekarz mnie zbadał, wykluczył żylaki sromu i stwierdził, że to nie jest nic ginekologicznego i że jak nie przejdzie to będziemy się martwić. Samo znikło po kilku dniach.
Dzięki za pocieszenie , mam nadzieję że też zniknie a bolało Cię to ? Bo ja czuje tyllo taki dyskomfort w sumie no i gdyby nie prysznic to bym się niezorientiwala że tam coś takiego wyszło

reklama
Ja dzisiaj śpię większość dnia. Nadrabiam[emoji16][emoji16][emoji16]albo wysypiam się na zapas.
Miałam jeszcze krótka wizytę koleżanki z pracy. Mój mąż ma od jutra trzy dni wolne. Sama nie wiem jak ja to wytrzymam

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Wygon męża , powiedz , że chcesz mieć spokój :D a tak serio , to co jest nie tak ? Nie fajnie , jak masz męża trzy dni przy sobie ? Ja bym się cieszyła :)

Do góry