Hej dziewczyny ! Ja nie zbytnio jestem bo sobie wyluzowałam a teraz powstaje decyzja o zaprzestaniu staran kompletnie bo juz mi sie odechcialo mlody daje popalic,jestem mega wykonczona,
Imama-to sie kochana nazywa ostatnie podrygi teraz dostalas "kopa" na wicie gniazda przed porodem czyli za niedlugo pojdziesz na porodowke hehe
Leeleeth- bierzesz lukrecje działaj w dniu pozytywu , zakwaszaj sie przed i po byle nie za duzo , ale taki rephresh lub replens z 12 h przed staraniami plus moze malutko na palec przed samymi staraniami i po zbadaj ph polaczone i trzymaj w okolicy 4 -4.5, tylko pamietaj ze replens ma nizsze ph zebys nie wybila wszystkiego,
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!
Gorligor nie rob nam tego [emoji23] pytaj o płec
!
Staraczki jak tam
? Plany ułozone juz po czy przed kto kiedy testuje
? Mam nadzieje ze wam sie uda! Mocne kciuki !!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Imama-to sie kochana nazywa ostatnie podrygi teraz dostalas "kopa" na wicie gniazda przed porodem czyli za niedlugo pojdziesz na porodowke hehe
Leeleeth- bierzesz lukrecje działaj w dniu pozytywu , zakwaszaj sie przed i po byle nie za duzo , ale taki rephresh lub replens z 12 h przed staraniami plus moze malutko na palec przed samymi staraniami i po zbadaj ph polaczone i trzymaj w okolicy 4 -4.5, tylko pamietaj ze replens ma nizsze ph zebys nie wybila wszystkiego,
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!
Gorligor nie rob nam tego [emoji23] pytaj o płec
Staraczki jak tam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom