Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny może zrobicie grupę tajna znów ? A osoby które będą chciały dołączyć będą pisały tu na priv. Bo jak dołączyłam do grupy i napisałam post to wszyscy moi znajomi to widza w tym rodzina która nic nie wie [emoji22] chyba ze poczekam spokojnie do pon
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba tylko w grupie widać co piszemy? Też mi się pojawia na profilu [emoji848][emoji848]
Mój m widzi ..
Nie widza zobacz ze na twoim profilu nic sie nie pojawiaDziewczyny może zrobicie grupę tajna znów ? A osoby które będą chciały dołączyć będą pisały tu na priv. Bo jak dołączyłam do grupy i napisałam post to wszyscy moi znajomi to widza w tym rodzina która nic nie wie [emoji22] chyba ze poczekam spokojnie do pon
Nie widza zobacz ze na twoim profilu nic sie nie pojawia
Ale spoko zrobilam tajna
Dopiero dzis na tym naszym kalenarzu zobaczylam, ze moj dzien betowania, piątek, to bedzie 13. Ale nie kojarze zebym miala jakies złe doświadczenia z piatkiem 13-stego. To skoro nie mialam zlych, logika nakazuje myslec ze ten nie powinien sie roznic od innych i nie powinno wydarzyc sie nic pechowego.
Pojawia sie bo ty to widzisz i jako czlonek ucczestniczysz w dyskusjiAle na głównej tablicy się pojawia, całe życie człowiek musi się ukrywać [emoji22]