T
taycia
Gość
A placilas w zlotowkach czy innej walucie ? Bo wybrałam jedna i pytałam jaka cena to mi odpisali, że 35 euro
![]()
Hihi. Tak w euro bo babka robi takie piekne rzeczy w Irlandii

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A placilas w zlotowkach czy innej walucie ? Bo wybrałam jedna i pytałam jaka cena to mi odpisali, że 35 euro
![]()
A jak to jest właśnie z tym wypłacaniem z zusu l4, wychodzi Wam dziewczyny tak jak wypłata czy inaczej? M mi mówi, że powinno być więcej bo niby zus liczy wszystkie dni wolne a pracodawca nie.Też planuję, ale czekam ostatni przelew w ZUS dostałam 28 lutego i jakoś nie umiem doczekać się na kolejny!
z opisu ktory podalas ja takie cos mialam przed ciaza nie bylo to nic groznego, zdarzylo mi sie kilka razy ze moj organizm wypluł takie cos ja zrobilam zdj i pokazałam lekarzowi swoja droga wspolczuje ginekologom
ale jezeli sie obawiasz to idz sprawdz bedziesz spokojniejsza
A jak bym poszła do banku i poprosiła aby zrobili przelew to oni zrobią w euro? Nigdy nie wysyłałam za granice i w innej walucie [emoji14]Hihi. Tak w euro bo babka robi takie piekne rzeczy w Irlandii![]()
Na rwe kulszowa polecam właśnie to co ja mam. Tejpy. Super działa. Niweluje ból.Mnie się też ciężko chodzi. Jak czytam, że dziewczyny chodzą na długie spacerki to też bym chciała, ale ledwo się toczę, a potem odzywa się rwa kulszowa i pozamiatane.
A jak bym poszła do banku i poprosiła aby zrobili przelew to oni zrobią w euro? Nigdy nie wysyłałam za granice i w innej walucie [emoji14]
![]()
No właśnie o 16 wyjeżdżamy z domu mamy jakieś niecale 150 km to piwnnismy spokojnie zdążyć na 19.30
Mi co prawda płaci pracodawca ale wyliczenia te same. Wychodzi troszkę więcej.A jak to jest właśnie z tym wypłacaniem z zusu l4, wychodzi Wam dziewczyny tak jak wypłata czy inaczej? M mi mówi, że powinno być więcej bo niby zus liczy wszystkie dni wolne a pracodawca nie.