reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A placilas w zlotowkach czy innej walucie ? Bo wybrałam jedna i pytałam jaka cena to mi odpisali, że 35 euro

f2w39n7303c24ozn.png

Hihi. Tak w euro bo babka robi takie piekne rzeczy w Irlandii :blink:

reklama
Też planuję, ale czekam ostatni przelew w ZUS dostałam 28 lutego i jakoś nie umiem doczekać się na kolejny!
A jak to jest właśnie z tym wypłacaniem z zusu l4, wychodzi Wam dziewczyny tak jak wypłata czy inaczej? M mi mówi, że powinno być więcej bo niby zus liczy wszystkie dni wolne a pracodawca nie.

z opisu ktory podalas ja takie cos mialam przed ciaza nie bylo to nic groznego, zdarzylo mi sie kilka razy ze moj organizm wypluł takie cos ja zrobilam zdj i pokazałam lekarzowi swoja droga wspolczuje ginekologom :p
ale jezeli sie obawiasz to idz sprawdz bedziesz spokojniejsza

Taaa to nic groznego. Martwie sie tylko,ze wroce a tu znowu pojawi sie jakis zonk.
Pomysle jeszcze ... Ty bedziesz konczyc,a ja wracac :-) :)

A jak bym poszła do banku i poprosiła aby zrobili przelew to oni zrobią w euro? Nigdy nie wysyłałam za granice i w innej walucie [emoji14]

f2w39n7303c24ozn.png

Spytaj sie o koszta wysylki bo moga byc w miare wysokie ok 10 euro pewnie. Poza tym najlatwiej wysylac w innej walucie przez paypala.
Przelew by doszedl jesli masz walutowe konto - inaczej pewnie zaplacisz duzo zmiane waluty.

hej :)
U mnie dzień na wysokich obrotach, dopiero teraz leżę, odpoczywam. Rano byłam w mieście , pozałatwiać parę rzeczy w związku z zalanym mieszkaniem, o 13 widziałam się z Panem z PZU , zebrał wszystkie dokumenty, porobił pomiary. W ciągu 30dni powinniśmy dostać odszkodowanie. Więc nie jest źle.
Po powrocie posprzątałam , nastawiłam obiad i odebrałam kolejna paczuszkę z ubrankami :)
IMG_20180409_145202.jpg
squarequick_20184914501249_768x768.jpg

wstawiam pierwsze z brzegu :p w piątek mam odebrać komodę i już nie mogę się doczekać układania ❤️
Alicja od rana siedzi cichutko :( obudziłam ja jak się przebudziłam , powiercila się i poszła spać dalej. Dzisiaj naliczyłam 3 skurcze. To chyba póki co nie jest źle ? A jeśli miałam dwa napięcia brzucha ? Nie bolesne , ale takie nie przyjemne. Zrobił się twardy , stawiał się. Mam brać na to nospe ?

Miłego Dnia. Powodzenia na wizytach. :*
Biorę się za lekturke :D

Załączniki

• IMG_20180409_145202.jpg
    IMG_20180409_145202.jpg
    191,7 KB · Wyświetleń: 285
  • squarequick_20184914501249_768x768.jpg
    squarequick_20184914501249_768x768.jpg
    159,1 KB · Wyświetleń: 270
reklama
A jak to jest właśnie z tym wypłacaniem z zusu l4, wychodzi Wam dziewczyny tak jak wypłata czy inaczej? M mi mówi, że powinno być więcej bo niby zus liczy wszystkie dni wolne a pracodawca nie.
Mi co prawda płaci pracodawca ale wyliczenia te same. Wychodzi troszkę więcej.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry