malina_11
Fanka BB :)
11.30 [emoji849]A na która? To będziemy trzymać kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11.30 [emoji849]A na która? To będziemy trzymać kciuki
[emoji110]11.30 [emoji849]
No to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]Ja 30 czerwca 2009 i też zawsze na każdym meeega stres, a na tym też się denerwowałam wtedy ale nie aż tak. Przed zmieniłam nauczyciela i był tak fajny facet miałam z nim kilka jazd przed egzaminem ale naprawdę potrafił uspokoić i dawał taka wiarę, że musisz zdac bo umiesz jezdzic
W takim razie powodzenia i pamiętaj niech się dzieje co chce jak będzie Ci pisane to zdasz teraz jak nie to kolejnym razem [emoji4]11.30 [emoji849]
To wesolo miałaś hahahaNo to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]
Czyżbyś miała ślub w dniu, w którym był Smoleńsk?Ja już nie[emoji5] też wszystkim życzę powodzenia na wizytach i na badaniach[emoji5] a ja dzisiaj mam rocznice slubu[emoji5] 8 lat temu zostałam mężatka [emoji5] ciekawe czy mąż nie zapomnial[emoji5]
To tak jak mój. Miał 2 prace i na jazdach zwykle był zmęczony po tej 1 pracy i spałNo to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]
Gratuluję trzeciego trymestru [emoji16][emoji16] ja chyba wchodzę w trzeci za tydzień i jeden dzień bo będę miała 27t0dzien a wczoraj miałam 100dniowke [emoji16][emoji16] Aaa dziś wizyta na 16 h [emoji16][emoji16]Witam się w III trymestrzeJuż wczoraj zaczynałam się trochę stresować bo mały był tak odwrócony, że czułam tylko takie bąbelki, zero kopnięć ale na wieczór trochę dał o sobie znać
Pani z którą siedzę w pokoju w pracy została dziś babcią, malutki 52cm, 3040g, termin miała na 16.04Już nie mogę się doczekać mojego maleństwa [emoji7] Normalnie aż oczy mi się zaszkliły
No patrząc na Twoje zasoby to ja już nic bym nie kupowała bo połowy nie zdążysz wykorzystać
Trzymam [emoji110]
To wszystkiego najlepszego na dalsze lata [emoji173]
Tak wlasnie takCzyżbyś miała ślub w dniu, w którym był Smoleńsk?Też miałam do wyboru tą datę, ale jednak zdecydowaliśmy się na 29 kwiecień
Tego dnia akurat byliśmy ustalać ostateczne menu w restauracji
Wszystkiego najlepszego na dalsze lata
![]()