reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja 30 czerwca 2009 i też zawsze na każdym meeega stres, a na tym też się denerwowałam wtedy ale nie aż tak. Przed zmieniłam nauczyciela i był tak fajny facet miałam z nim kilka jazd przed egzaminem ale naprawdę potrafił uspokoić i dawał taka wiarę, że musisz zdac bo umiesz jezdzic
No to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]

Ja już nie[emoji5] też wszystkim życzę powodzenia na wizytach i na badaniach[emoji5] a ja dzisiaj mam rocznice slubu[emoji5] 8 lat temu zostałam mężatka [emoji5] ciekawe czy mąż nie zapomnial[emoji5]
Czyżbyś miała ślub w dniu, w którym był Smoleńsk? :D Też miałam do wyboru tą datę, ale jednak zdecydowaliśmy się na 29 kwiecień :D Tego dnia akurat byliśmy ustalać ostateczne menu w restauracji ;) Wszystkiego najlepszego na dalsze lata :D

No to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]
To tak jak mój. Miał 2 prace i na jazdach zwykle był zmęczony po tej 1 pracy i spał :)

Malina trzymam kciuki.

Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigację :) no więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna

Witam się w III trymestrze :D Już wczoraj zaczynałam się trochę stresować bo mały był tak odwrócony, że czułam tylko takie bąbelki, zero kopnięć ale na wieczór trochę dał o sobie znać :)
Pani z którą siedzę w pokoju w pracy została dziś babcią, malutki 52cm, 3040g, termin miała na 16.04 :) Już nie mogę się doczekać mojego maleństwa [emoji7] Normalnie aż oczy mi się zaszkliły :blink:

No patrząc na Twoje zasoby to ja już nic bym nie kupowała bo połowy nie zdążysz wykorzystać :)

Trzymam [emoji110]

To wszystkiego najlepszego na dalsze lata [emoji173]
Gratuluję trzeciego trymestru [emoji16][emoji16] ja chyba wchodzę w trzeci za tydzień i jeden dzień bo będę miała 27t0dzien a wczoraj miałam 100dniowke [emoji16][emoji16] Aaa dziś wizyta na 16 h [emoji16][emoji16]

reklama
Czyżbyś miała ślub w dniu, w którym był Smoleńsk? :D Też miałam do wyboru tą datę, ale jednak zdecydowaliśmy się na 29 kwiecień :D Tego dnia akurat byliśmy ustalać ostateczne menu w restauracji ;) Wszystkiego najlepszego na dalsze lata :D
Tak wlasnie tak☺️ a My mieliśmy mieć 12 lutego przez moje trudnosci ciążowe była zmiana na 10☺️ 29 kwietnia też dobrze mi się kojarzy bo to urodzinki mojego synka tylko 2015☺️

Do góry