malina_11
Fanka BB :)
11.30 [emoji849]A na która? To będziemy trzymać kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
11.30 [emoji849]A na która? To będziemy trzymać kciuki
[emoji110]11.30 [emoji849]
No to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]Ja 30 czerwca 2009 i też zawsze na każdym meeega stres, a na tym też się denerwowałam wtedy ale nie aż tak. Przed zmieniłam nauczyciela i był tak fajny facet miałam z nim kilka jazd przed egzaminem ale naprawdę potrafił uspokoić i dawał taka wiarę, że musisz zdac bo umiesz jezdzic
W takim razie powodzenia i pamiętaj niech się dzieje co chce jak będzie Ci pisane to zdasz teraz jak nie to kolejnym razem [emoji4]11.30 [emoji849]
To wesolo miałaś hahahaNo to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]
Czyżbyś miała ślub w dniu, w którym był Smoleńsk?Ja już nie[emoji5] też wszystkim życzę powodzenia na wizytach i na badaniach[emoji5] a ja dzisiaj mam rocznice slubu[emoji5] 8 lat temu zostałam mężatka [emoji5] ciekawe czy mąż nie zapomnial[emoji5]
To tak jak mój. Miał 2 prace i na jazdach zwykle był zmęczony po tej 1 pracy i spałNo to fajnie ja co przychodziłam na jazdy to miałam praktycznie innego instruktora i każdy dawał inne wskazówki później już sama niewiedzialam jak jest dobrze[emoji23] a jeden to albo drzemki sobie robił albo pisał wiadomości [emoji1]
Gratuluję trzeciego trymestru [emoji16][emoji16] ja chyba wchodzę w trzeci za tydzień i jeden dzień bo będę miała 27t0dzien a wczoraj miałam 100dniowke [emoji16][emoji16] Aaa dziś wizyta na 16 h [emoji16][emoji16]Witam się w III trymestrzeJuż wczoraj zaczynałam się trochę stresować bo mały był tak odwrócony, że czułam tylko takie bąbelki, zero kopnięć ale na wieczór trochę dał o sobie znać
Pani z którą siedzę w pokoju w pracy została dziś babcią, malutki 52cm, 3040g, termin miała na 16.04Już nie mogę się doczekać mojego maleństwa [emoji7] Normalnie aż oczy mi się zaszkliły
No patrząc na Twoje zasoby to ja już nic bym nie kupowała bo połowy nie zdążysz wykorzystać
Trzymam [emoji110]
To wszystkiego najlepszego na dalsze lata [emoji173]
Tak wlasnie takCzyżbyś miała ślub w dniu, w którym był Smoleńsk?Też miałam do wyboru tą datę, ale jednak zdecydowaliśmy się na 29 kwiecień
Tego dnia akurat byliśmy ustalać ostateczne menu w restauracji
Wszystkiego najlepszego na dalsze lata

a My mieliśmy mieć 12 lutego przez moje trudnosci ciążowe była zmiana na 10
 a My mieliśmy mieć 12 lutego przez moje trudnosci ciążowe była zmiana na 10 29 kwietnia też dobrze mi się kojarzy bo to urodzinki mojego synka tylko 2015
 29 kwietnia też dobrze mi się kojarzy bo to urodzinki mojego synka tylko 2015