reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

My niebawem planujemy wyjechać w ukochane góry. Tak sie ojem oscypka z żurawiną, korbaczy i moskoli że będe sie toczyć jak kula zepchnięta z Orlej Perci albo chociaż Snieżki :D
Oj, zazdroszczę tych gór [emoji6]
Udanego wyjazdu [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
O matko, nie wiem? NIe rujnujcie mojego oscypkowego marzenia :(

NIe pij na wieczór bo całą noc będziesz chodziła siusiać! Ja piję rano do sniadania i do około 14 jestem w wc srednio co 35-40 minut na siku
Co do oacypków, to są różne wersje - jak się je robi z mleka niepasteryzowanego (a tak jest...) to surowych nie można... Ale jeśli będą poddane obróbce termicznej (grill [emoji39]) to już są bezpieczne

0d1yrjjgtd95fou3.png

Gdybym mogła wychodzić to pewnie byśmy tak zrobili słonko, ale przez Internet pewnie też jakoś to ogarnę, w sumie to nie mam wyboru [emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz też zadzwonić /napisać do sklepu, wtedy jest szansa na jakąś dodatkową wiedzę... [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja już po nocce ...
po3 godz spania obudziłam się wzięłam znów syrop gardło boli na maxa
Pluje glutami .. pojadę z rana do pracy tylko na chwile zabiorę swoje rzeczy i jadę do lekarza biorę l4 bo nie doprowadzę się tak jak ost wole to wyleżeć
Jestem załamana normalnie znów chora w takie pogody w remoncie masakra ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję bardzo [emoji20]
Oby szybko przeszło... [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pokrzywa bezpiecznie 3 razy w tygodniu. Choć są różne szkoły i ostatnio widziałam że niby można codziennie ale ja byłabym ostrożna.
Współczuję infekcji u małego. Moja ma znowu tak że jak tylko złapie katar to od razu w gardło jej idzie.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapytałam ostatnio na szkole rodzenia o tą pokrzywę, usłyszałam, że nie za często, bo odwadnia, ale skoro już przed ciążą często piłam i jestem przyzwyczajona, a bez pokrzywy mam większe obrzęki, to mogę pić, tylko dużo płynów do tego, żeby się nie odwodnić...
Podobnie jest z piłką - siedzenie na piłce może przyspieszyć poród, ale tak naprawdę nie siedzenie a skakanie, tracenie równowagi itd. I jeśli na piłce siedzę regularnie od lat, to mogę siedzieć bezpiecznie, tylko pilnować, żeby siedzieć, a nie skakać, za bardzo balansować itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry