G
gosc12
Gość
Ja tydzień po TobieOla gratki III trymestru [emoji4]
Ja już w pt zaczynam
Kinga wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ja mam w dzień mamy tą już
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tydzień po TobieOla gratki III trymestru [emoji4]
Ja już w pt zaczynam
Kinga wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ja mam w dzień mamy tą już
Pochwal się później ubrankamiWitam sie w piekny poranekPogoda zapowiada sie ze bedzie 25 stopni w sam raz na spacerek ale wczesniej porzadki . Wlasnie jem sniadanie i herbate pije , Dzis spotykam sie z kolezanka ma mi dac torbe ubran po synku . Miłego dnia Wam życze i kciuki za wizyty
Ide Was nadrabiać od wczoraj :>
po kątach na pewno ;D jeszcze kolezanka ma dzis torbe po synku mi oddac to chyba do lozka bede chowac ;pPiekna paka...bedziesz upychac po kontach i gitez majonez
o jak superNo zaskoczył mnie byłam po chleb jakieś warzywa w sklepie przyjeżdżam pokój skończony UWAGA!!! POdlogi wymyte wysprzątane mył na kolanach panele [emoji23]
No wkurwia mnie czasem ale nie powiem dziś zapunktował [emoji23]
okPochwal się później ubrankami![]()
Powodzenia na wizycieZa wszystkie wizyty
ja dziś na ok 14stą jadę
hej
Mąż zaspał i zostałam brutalnie obudzona jak się zbierał i miałam już po spaniu
Wczoraj Nikoś się pięknie wypychał pierwsze po lewej stronie pół łuk jak na dłoń to zapewne plecki a potem taki punkcik (jak połówka piłki golfowej) po prawej stronie i takie twarde to tutaj stópka chyba![]()
Jaki kupujecie laktator ?No ja wlasnie tak samo ...
Ale nawet po kosztach może naprawdę wyjść taniej niż samodzielnie... Jak poszukasz, i powiesz, że tylko na cywilny, a nie jest sezon, to myślę, że za 50-75zł kogoś znajdziesz...Robimy po kosztach, więc muszę sama się jakoś ogarnąć![]()
Ja pocieszam się tym, że później będzie większa , ruchy lepiej widoczne i wtedy będę nagrywała i robiła zdjęcia. Żeby jej kiedyś pokazać co wyprawiałaja oscypki jemtwierdzę, że od wszystkiego z umiarem nic się nie stanie
a cynamon? Odrzuciłyście czy stosujecie dalej?
klaudiaa975, nie pomyślałam![]()
Ja cynamon czasami daje do naleśników ale to tak znikoma ilość że na pewno nic się nie wydarzyja oscypki jemtwierdzę, że od wszystkiego z umiarem nic się nie stanie [emoji14]
a cynamon? Odrzuciłyście czy stosujecie dalej?
klaudiaa975, nie pomyślałam![]()