olaaa7
Fanka BB :)
Ja też czasem jem cynamon i oscypek też się zdarzyłoA cynamonu nie wolno? Nie wiedziałam i czasem jadłam ciniminis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja też czasem jem cynamon i oscypek też się zdarzyłoA cynamonu nie wolno? Nie wiedziałam i czasem jadłam ciniminis
Nawet jak się człowiek maluje to nie ma aż tylu rzeczy/kosmetykow... Tak dobrych jakosciowoDokladnie a jeszcze nie wiadomo czy tusz nie bedzie uczulal i raptownie bedzie reakcja alergiczna i czerwone lzawiace oczy. Mysle ze jezeli ola sie nie maluje na codzien to makijazystka to idealne rozwiazanie.
Ja tydz temu mialam 26 tydz i syn wazyl równy 1 kg wiec możliweŚwietna wiadomość [emoji16][emoji16] ja dziś mam wizytę i jestem ciekawa jak wagowo, ale chyba w 26t0dniu jeszcze kg być nie powinno, ale kto wie moja często jest większa![]()
Ale w pl też jest sporo ślicznych ręcznie robionych maskotekSpytaj sie o koszta wysylki bo moga byc w miare wysokie ok 10 euro pewnie. Poza tym najlatwiej wysylac w innej walucie przez paypala.
Przelew by doszedl jesli masz walutowe konto - inaczej pewnie zaplacisz duzo zmiane waluty.
Mój miał w 26+3 1035gJa tydz temu mialam 26 tydz i syn wazyl równy 1 kg wiec możliwe
![]()
Jezeli dobrze pamietam to takie idealna 120/70 ale nie jestem w 100 pewna. Pamietam jedynie ze powyzej 140/80 juz fo kontrolowania.a powiedzcie mi jakie jest cisnienie w normie w ciazy ?
To ładnie[emoji3]Mój miał w 26+3 1035g![]()
Omg ale pieknie cie umalowali i rzesy super dlugie.Zobacz załącznik 845353 ja też polecambyłam na makijażu gdy szłam na wesele do Kuby kuzynki i byłam zadowolona baardzo... Rzeski doklejaja...brwi reguluja... Makijaż się trzyma cala noc i nic nie spływa
no i na zdjęciach super wygląda
No niby 1kg a ja ciągle się zastanawiam gdzie on się mieściTo ładnie[emoji3]
Dziecko dopiero ma 1 kg a ja już chodzę jak pingwin z tym brzuchem... Przed porodem to chyba bede sie turlac[emoji23]
![]()