kinga30
Fanka BB :)
Moja już jest cały czas teraz glowka w dółO zgadzam się !! Ja wogole nie odczuwam teraz małego a jest główka w gorze nogi na dole jedynie pęcherz mam skopany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja już jest cały czas teraz glowka w dółO zgadzam się !! Ja wogole nie odczuwam teraz małego a jest główka w gorze nogi na dole jedynie pęcherz mam skopany
Noo to chyba już uroki jutrzejszego trzeciego trymestru [emoji39]Też tak mam i wieczorami mnie bardzo żołądek ciśnie
Teraz to będziemy liczyć minuty do lipca jak tak nam trzeci trymestr będzie dawał w kość [emoji16]No dokladnie bardzo meczace. Ciężko się schylić, jak wlosy myje ciężko się wyprostować wszystko zaczyna sprawiać trudności
No u mnie 6 kg na plusie a czuję jak 20 [emoji39][emoji39]Ja zanim się w nocy wytoczę z łóżka to spora chwila mija.. Dziwne to dla mnie bo niby brzuszek nie jakiś wielki, waga też nie wzrosła aż tak żebym się zmartwiła ale jednak organizm sporo zmian odczuwa
Żadna kobieta nie jest... Mężczyźni powinni chodzić w ciąży [emoji39]Kurcze, nie niestesmy stworzone do chodzenia w ciazy[emoji53]
Mam dokładnie to samo.. słoniowo się czuję mimo że każdy mówi że jestem drobna, zawsze byłam więc taki balonik z przodu sporo zmienia, to jednak nie oszukujmy się spore zmianyNo u mnie 6 kg na plusie a czuję jak 20 [emoji39][emoji39]
O wlasnie jutro konczymy 27 tydzieńNoo to chyba już uroki jutrzejszego trzeciego trymestru [emoji39]
Jednak tyle kg na brzuchu to ciężko... Bo wszystko tam sie kumuluje a nie rozchodzi po cieleMam dokładnie to samo.. słoniowo się czuję mimo że każdy mówi że jestem drobna, zawsze byłam więc taki balonik z przodu sporo zmienia, to jednak nie oszukujmy się spore zmiany
Oj to fakt, wszystko idzie w przód co skutkuje chodzeniem jak pingwinokaczka ;DJednak tyle kg na brzuchu to ciężko... Bo wszystko tam sie kumuluje a nie rozchodzi po ciele![]()
Dokładnie [emoji16] jutro nasz wielki dzieńO wlasnie jutro konczymy 27 tydzień [emoji5]️ i za tydzień wizyta[emoji5]️