Margana
Fanka BB :)
Oj znam takie co sa, uwierz mi[emoji5]Żadna kobieta nie jest... Mężczyźni powinni chodzić w ciąży [emoji39]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj znam takie co sa, uwierz mi[emoji5]Żadna kobieta nie jest... Mężczyźni powinni chodzić w ciąży [emoji39]
To co ja mam powiedziec[emoji53]No u mnie 6 kg na plusie a czuję jak 20 [emoji39][emoji39]
No jak byłam z Kacprem u lekarza to mi się lekarka pytała czy na pewno ciąża pojedyncza. To już chyba jestem słońJednak tyle kg na brzuchu to ciężko... Bo wszystko tam sie kumuluje a nie rozchodzi po ciele![]()
No moja koleżanka pierwsze dziecko rodziła 15 minut a panikowala od samego początku... Teraz kolejna ciąże panikowala urodziła dziś po 6 minutach [emoji23][emoji23] a drobnica strasznaOj znam takie co sa, uwierz mi[emoji5]
Ja już się przestałam wazyc ostatnio bo ciagle jestem głodna to już widze ile przybyło znowuTo co ja mam powiedziec[emoji53]
Wierz mi, ze jak sie rozchodzi to tez jest ciezko, tylko moze w inny sposob.Jednak tyle kg na brzuchu to ciężko... Bo wszystko tam sie kumuluje a nie rozchodzi po ciele![]()
Ja też już tak się czuje... Na początku jak sexi mama a teraz jak nieporadny hipcioNo jak byłam z Kacprem u lekarza to mi się lekarka pytała czy na pewno ciąża pojedyncza. To już chyba jestem słoń[emoji5]️
Mnie wczoraj fryzjerka pytala na kiefy mam termon, maj czerwiec? Ja ze lipiec, a ona czy jestem pewna, ze dziecko jedno[emoji6]No jak byłam z Kacprem u lekarza to mi się lekarka pytała czy na pewno ciąża pojedyncza. To już chyba jestem słoń[emoji5]
A też już tak kaczkowato chodzisz?Ja też już tak się czuje... Na początku jak sexi mama a teraz jak nieporadny hipcio
No wlasnie. A sa takiw co po gorach chodza prawie do konca. Znalam tez babke, ktora miala 7 dzieci i uwielbiala byc w ciazy.No moja koleżanka pierwsze dziecko rodziła 15 minut a panikowala od samego początku... Teraz kolejna ciąże panikowala urodziła dziś po 6 minutach [emoji23][emoji23] a drobnica straszna