reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Niby taka nie wielka pomyslka a tu prosze. Wez schowaj tamte z zen szeniem zebys miala glowe spokojna. Dobrze ze to jednorazowy incydent. A do blizny to teraz niech ci sprawdza najlepiej co usg. Tym bardziej ze czasami cie ciagnie. Wiadomo to moga byc zrosty ale lepiej spr 10 razy.
Już schowałam głęboko. A niby tylko witaminy, jednak na wszystko naprawdę trzeba zwracać uwagę. Dokładnie lepiej niech sprawdzi. Ostatnio przy porodzie miałam 3 mm, ale wtedy tej blizny wcale nie czulam. Ale wiadomo 3 raz to już inaczej. Moja kuzynka miała 3 cesarkę po 6 latach miała robioną skonczony 38 tydz ale już wiecej nie czekali bo blizna miała 1mm

Witam:)
Spelnienia dla slubujacych dzis i udanego swietowania dzis!
Dziewczyny z cukrzyca,uzywacie octu jablkowego ? Bardzo polecany bo zdrowy i obniza cukier ;)
ja uzywam na zaparcia ...
Oliwka a przy tym niestabilnym cisnieniu co ile sprawdzaja bialkow moczu ?
Dobrego dnia wszystkim !

Już schowałam głęboko. A niby tylko witaminy, jednak na wszystko naprawdę trzeba zwracać uwagę. Dokładnie lepiej niech sprawdzi. Ostatnio przy porodzie miałam 3 mm, ale wtedy tej blizny wcale nie czulam. Ale wiadomo 3 raz to już inaczej. Moja kuzynka miała 3 cesarkę po 6 latach miała robioną skonczony 38 tydz ale już wiecej nie czekali bo blizna miała 1mm
Dokladnie,ja wczoraj rozmawialam o podwiazaniu jajowodow to powiedzial ze by mi to zrobil ale moze miec klopoty jakby byly powiklania i trzeba bylo by ponownie brzuch otwierac. A niby mowili ze to mozliwe jakby kolejna ciaza byla zagrozeniem. Spirala tez u mnie nie wchodzi w gre bo mam dosc szeroko blizne. Hormony ten bo zakrzepica......ale powiedzial ze jest jakas tabletka ktora bede mogla brac ale to bardzo rygorystyczne bo trzeba sie pilnowac zeby brac o tej samej porze i ze pominiecie jednej moze spowodowac ciaze.

Witam:)
Spelnienia dla slubujacych dzis i udanego swietowania dzis!
Dziewczyny z cukrzyca,uzywacie octu jablkowego ? Bardzo polecany bo zdrowy i obniza cukier ;)
ja uzywam na zaparcia ...
Oliwka a przy tym niestabilnym cisnieniu co ile sprawdzaja bialkow moczu ?
Dobrego dnia wszystkim !
Ja mam co 2 tyg zlecenie od ginki . mam wizyte co mc ale mam dwa zlecenia wypisane i jakby cos sie pojawilo to beda dzwonic z przychodni. Ja slyszalam od dziewczyn z grupy z fb ze dobrze dzialaja kiszonki,dzis kupuje ogorki kiszone i jem do ost kolacji ,zobacze jak jutro bedzie wygladal cukier z rana.

Ja mam co 2 tyg zlecenie od ginki . mam wizyte co mc ale mam dwa zlecenia wypisane i jakby cos sie pojawilo to beda dzwonic z przychodni. Ja slyszalam od dziewczyn z grupy z fb ze dobrze dzialaja kiszonki,dzis kupuje ogorki kiszone i jem do ost kolacji ,zobacze jak jutro bedzie wygladal cukier z rana.
kiszonki super zdrowe na jelita itp , takze napewno swietny pomysl, ja tunie znalazlam niestety...

Dobry...
Olaaa7 duzo szczescia na nowej drodze zycia milosci,wsparcia oraz zrozumienia do konca swiata i dzien dluzej.

Dziewczyny ktore sa na diecie cukrzycowej....co jecie na ost. Kolacje, ja wczoraj zjadlam o 21
30 dwie kromki chrupkiego chleba plater szynki 3 pomidorki koktailowe i 5 rzodkiewiek i nie wiem czy to nie za malo bo cukier rano 103! A mam miec nie wiecej niz 90 [emoji27]
Nie jestem na diecie cukrzycowej, ale wydaje mi się, że od pieczywa chrupkiego dużo lepszy chleb żytni na zakwasie...

reklama
U nas przy 3 cesarce sami proponuja podwiazanie w sumie w twojej sytuacji naprawde byloby todobre rozwiazanie ...
Niestety teraz weszla ta glupia polityka i co nic sie nie poradzi. Takze teraz u mnie 4 cc i zamykam warsztat hahahaha a co do octu mozesz dodawac do salatek. Napewno nie zaszkodzi . i pić wode ,herbate z cytryna! A ty tez na diecie?

Do góry