oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kochana moze cos sie trafi jeszcze, ale rozumiem twoja rozpacz. Ja na 45 leciu tesciow siegalam cos z lodowki a ta baba do pomocy w misce wstawila rosol i troche sie oblalam. I co poszlam.na patio i wylam ze zalalam buty rajstopy i troche sukienke,ze baba jakas nie kumata i mnie wnerwia. Moja mama i D dobre 30 minut mnie musieli uspokajac ze nic sie nie stalo. I w efekcie pojechalam do domu sie przebrac i umalowac bo wygladalam....jak dupa. Rozgladaj sie na olx codziennie wstawiaja perelki i wtedy szybko kontakt lap [emoji8]Ja wczoraj znalazłam na Olx wózek w którym się zakochałam. Pierwszy raz przeglądając wózki poczulam, że to jest to i chcę go mieć. W dodatku w wyjątkowo dobrej cenie. Ogłoszenie sprzed godziny więc byłam pewna, że nic nie stanie na przeszkodzie. Dzwonię, a babka mówi, że właśnie facet po niego przyjechał. Rozlaczylam się i jak na babę w ciąży nabuzowaną hormonami przystalo w płacz, bo nie kupiłam wózkaZresztą ja ostatnio mam taki czas, że cokolwiek idzie nie po mojej myśli to jak dziecko od razu płacz.