kinga30
Fanka BB :)
Tak, w biodrach mnie bolało, trochę gdzieś w pochwie kłuło ale brzuch mi stwardniał może z 2 razy dzisiaj, ale nie boliA brzuch Oki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, w biodrach mnie bolało, trochę gdzieś w pochwie kłuło ale brzuch mi stwardniał może z 2 razy dzisiaj, ale nie boliA brzuch Oki?
Dobra jestes z ta kielbasa. HahahahahahCzytam o rozterkach nabierania kg i właśnie wcina kilo kiełbachy z musztarda: D
Nie ma to jak szczerość mamy [emoji6]Mi sie wydaje ze i wiek swoje robi....ja dzis dzwonie do mamy i sie zale ze najgorzej przechodzę ta ciaze. Ze w tamtym latalam a. Jak wyskoczyly problemy to wiadomo szpital. Na to mama mnie podsumowala...." no ost. Bylas w ciazy 8 lat temu......teraz to stara dupa jestes"[emoji12]
Ja mam podobnie ....uda flaki,z celulitem wodnym. Ehhhhh zarazys miesni na brzuchu. Ale co poradzisz. Na to sie pisalysmy zachodzac w ciazy. Moim zdaniem zdrowe dziecko wazniejsze plus kilka kg za duzo w ciazy. Niz dziecko z hipotrofia problemami z cukrem itd matka ktora katowala sie dietami w ciazy.Ja też czuję się jak kluska
poza tym przybyło mi w dupie, udach (tzn inaczej, mięśnie zwiotczały, sflaczały...), w biuście mam kilkanaście cm więcej niż miałam, więc...
Ale nic nie zrobię, najważniejsze, że mam Hanię, więc nie będę narzekać, i będę cierpliwie czekać do porodu, a potem do końca połogu, aż będę mogła zacząć wracać do aktywności...
A widzisz czyli odpoczynku Ci bylo brak [emoji4]Tak, w biodrach mnie bolało, trochę gdzieś w pochwie kłuło ale brzuch mi stwardniał może z 2 razy dzisiaj, ale nie boli
Ja też, przez pogodę...Co za dzień dzisiaj tylko jem i spie [emoji5]
Widać, że powinnaś więcej leżeć....Tak, w biodrach mnie bolało, trochę gdzieś w pochwie kłuło ale brzuch mi stwardniał może z 2 razy dzisiaj, ale nie boli
Chyba takA widzisz czyli odpoczynku Ci bylo brak [emoji4]
Duzo lepiej. Boli jeszcze, kuleje ale już nie tak, że strach było się ruszyć bo taki ból byłWidać, że powinnaś więcej leżeć....
A jak noga?
Zdecydowanie [emoji106]Ja mam podobnie ....uda flaki,z celulitem wodnym. Ehhhhh zarazys miesni na brzuchu. Ale co poradzisz. Na to sie pisalysmy zachodzac w ciazy. Moim zdaniem zdrowe dziecko wazniejsze plus kilka kg za duzo w ciazy. Niz dziecko z hipotrofia problemami z cukrem itd matka ktora katowala sie dietami w ciazy.