reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A w którym jesteś teraz tyg i od kiedy masz to rozwarcie ? Masz pessar lub szew ? To twoja pierwsza ciąża?
30 tydzien czyli 29i 1 dzien
rozwarcie zauwazone w zeszly wtorek ,wczesniej juz mialam zalecone oszczedzanie i magnez
a ciaza w sumie 4 ,pierwsze poronienie ,potem 2 dzieci i przynich juz niewydolnosc szyjki ...
zero szwow ,pesarow ...

Na mnie nikt nie zwraca uwagi, ze wieczorami ledwo chodze[emoji53]
Coś mi mówi, że przyzwyczaiłaś "otoczenie", że zawsze sobie radzisz, że zawsze zrobisz, itd, czy boli, czy się źle czujesz, itd.. [emoji15]
Naprawdę zacznij wymagać też od innych... Oczywiście, że będziesz musiała przypominać itd, ale lepiej przypomnieć (nawet x razy...) niż robić samej....

Ja od jakiegoś czasu zaczęłam pisać O kartki z listą rzeczy do zrobienia jak jest w domu, choć lepiej działa jak tą kartkę pokazuję (żeby wiedział, co go czeka...), a potem sama po kolei mówię, co zrobić.. ;)

30 tydzien czyli 29i 1 dzien
rozwarcie zauwazone w zeszly wtorek ,wczesniej juz mialam zalecone oszczedzanie i magnez
a ciaza w sumie 4 ,pierwsze poronienie ,potem 2 dzieci i przynich juz niewydolnosc szyjki ...
zero szwow ,pesarow ...
Przykro mi z powodu straty :(
A dzieciaczki w którym tyg urodziłaś ?
Ja pierwszego synka w 36 tyg
Teraz też bym chociaż do tego 36 chciała dotrwać ,a rozwarcie na ile masz ? I kiedy wizytę ?

reklama
Oj to moj chociaz ciuchy jakos w miare dobierze. Lubi jak corcia ladnie wyglada[emoji6] Tylko po 4 latach mieszkania nadal nie wie gdzie co mloda ma w szafie[emoji6]
Mój po 4 latach nie wie, gdzie co w kuchni [emoji23]
(nie gotuję, ale jak jest, to często podaje coś, chowa, itd)

Do góry