• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No ciekawe do kogo się wrodzi ;) ja to zmarzluch :D
Tzn ja też mors i po ogarnięciu problemów zdrowotnych też zawsze boso, w sandałkach od marca do listopada, krótki rękaw przy temperaturze od ok 5 stopni na plusie itd. Po prostu miałam kiedyś problemy oddechowe, i w związku z tym problemy krążeniowe, sinicę i takie tam.... Problemy z krążeniem obwodowym ustąpiły całkiem dopiero jak zaczęłam uprawiać sport...
Więc w kogokolwiek z nas się nie wrodzi, to powinna woleć zimno ;)

No[emoji5] ja już w zeszłym roku wiedziałam, że mamy 10 maja[emoji5] siostra restauracje 3 lata wcześniej zamawiała. Tylko dla mnie to jest paranoja tyle wcześniej
No tak, nie tylko dla ciebie....
Poza tym przeraża mnie trochę ta komercja komunii... Wielkie imprezy, prezenty, stroje jak ślubne (chyba już niektóre parafie narzucają, na szczęście..) itd..
Mam wrażenie, że gdzieś po drodze zatraciła się idea, po co to w ogóle jest... [emoji15]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry