Trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110]9 jade na insuline na karowa...biore wszystkie papiery zeby lekarz obejrzal. Teraz probuje na agatowo sie dodzwonic i na bielanski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110]9 jade na insuline na karowa...biore wszystkie papiery zeby lekarz obejrzal. Teraz probuje na agatowo sie dodzwonic i na bielanski.
Aga kiedy masz teraz wizytę ?Ja też dzisiaj nie spałam całą noc. Brzuch mnie pobolewa ł.
A mi się wydaje, że nie tylko przez chemie... Medycyna pomaga urodzić się słabym dzieciom, które kiedyś by nie przeżyłyNo strasznie dużo kochana jak mnie wczoraj przyjmowali to jeszcze 6 kobiet było dlatego tak się zeszło teraz takie słabe organizny są przez ta chemie![]()
Ja myślę, że na każdym ubranku jest napisane w jakiej temperaturze należy pracO mam takie same pytania super jak ktoś odpowie tez chętnie się dowiem :*
Ale kiedyś co innego się jadło, jedzenie było dużo bardziej wartościowe, a nie nafaszerowane chemią, hormonami itd.Kiedyś kobiety były jednak silniejszepracowały na polu aż do porodu... A po porodzie od razu na pole... I wszystko było dobrze
![]()
Wszystko będzie dobrze,mega w to wierzę! Dziecko tak silnej mamuśki ma to w genach,żeby się nie poddawać!Dzieki dziewczyny ze jestescie serio.....jakos mi lzej ze moge sie wygadac. Fakt D mnie tez uspokaja i tlumaczy ze teraz sa takie postepy w medycynie itd ale jednak to facet. Lece ogarniam dzieciaki do szkoly....dobrze ze ich mam bo tak to zapewne bym lezala w lozku i ciagle plakala a tak to muszę sie pozbierac dla nich.
Trzymam kciuki [emoji110]Ja juz po wizycie mam brać dalej acard i clexane jeszcze jedna wizyta mnie czeka na agatowej w warszawie ze względu na ten acard czy wszystko okej z serduszkiem i czekam na usg będę miałam jakoś po południu chyba :*
To ja wrzucałam jedna stronę gdzie mają taki podziałA jeśli chodzi o kładzenie do spania, to też mam dylemat....
Mam śpiworek, u przyjaciółki sprawdzał się super, ale jej córka jest z końca sierpnia, no i ma w domu trochę zimniej niż ja...
I zastanawiam się, czy na początek nie byłby fajny taki cienki śpiworek z polaru...
I pytanie, czy z jednej warstwy, czy dwóch? Ostatnio ktoś wrzucał podział spiworków wg temperatury, ale z jednej strony temperatura sugerowałaby jedna warstwę, a z drugiej zaraz po porodzie chyba dwie lepiej..?
Co myślicie?
Leżałam z dziewczyną co urodziła i u jej córeczki zaczęła być czerwona otoczka wokół piersi na drugi dzień już rosla i leciało mleko ;/Ale kiedyś co innego się jadło, jedzenie było dużo bardziej wartościowe, a nie nafaszerowane chemią, hormonami itd.
Znam przypadek rozwoju piersi i "laktacji" u 4-5 latki.... To wszystko nie jest obojętne dla organizmu, zaburza naszą gospodarkę hormonalną itd.