SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Też jestem ciągle śpiącaW ogóle ostatnio jestem ciągle śpiąca, w dzień mogę spać jakąś godzinkę a teraz już mi się oczy zamykają... Mam tak od około 2tyg, to normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jestem ciągle śpiącaW ogóle ostatnio jestem ciągle śpiąca, w dzień mogę spać jakąś godzinkę a teraz już mi się oczy zamykają... Mam tak od około 2tyg, to normalne?
Hehehe skąd ja to znam [emoji14] wczoraj w dzień mi sie usnęło i myslakam że wieczorem będę miała problem z uśnięciem a tu brak problemu o 22:15 jakoś padłam [emoji14]Też jestem ciągle śpiącaobudzę się i za 2h już ziewam
Moje w brzuchu bardzo ruchliwe, i po porodzie też lekko nie było ale tak do roku potem mi się dzieci grzeczne zrobiłyMój chrześniak też tak kopał dzień i noc, potem budził się w nocy co pół godziny gdzieś do półtorej roku, siostra wyglądała jak zombie. Teraz ma 2,5 roku i straszny dzikus nie można za nim nadążyć![]()
3 latka od ostatniego porodu ,rocznica !
zdrowka dla Ciebie i synka !
W dzień rzadko akurat śpię, ale już o 18h zombi [emoji39][emoji16][emoji16]Hehehe skąd ja to znam [emoji14] wczoraj w dzień mi sie usnęło i myslakam że wieczorem będę miała problem z uśnięciem a tu brak problemu o 22:15 jakoś padłam [emoji14]
Ja też rzadko więc wczoraj jak się położyłam z myślą żeby odpocząć i nagle po godzinie się obudziłam - byłam w szoku [emoji14]W dzień rzadko akurat śpię, ale już o 18h zombi [emoji39][emoji16][emoji16]
Ooo i oczy mnie często tak bolą, że mrugam jak szalona [emoji16]Ja też rzadko więc wczoraj jak się położyłam z myślą żeby odpocząć i nagle po godzinie się obudziłam - byłam w szoku [emoji14]
Z tego co pamiętam,Ty też masz łożysko z przodu? U mnie ostatnie dwa dni czułam kilka kopniakow i tyle.Dziś już więcej, ale bardziej takie rozpieranie niż spektakularne ruchy.Przecież te dzieciaczki też muszą kiedyś spaćDzień dobry, czytam ale jaka brak czasu na odpisywanie. Wczoraj zaczęłam prac ubranka, wydawało mi sie że nie ma tego dużo a wyjdą 3 pralki. Jakoś dobiła mnie sytuacja OliwkiOczywiście włączył się strach przed prenatalnymi i tak jak się cieszyłam to teraz pojadę ze strachem i obawą. Stresuje się też że mały rzadko daje o sobie znać. Chwilkę pokopie albo się powierci rano, moment w ciągu dnia i wieczorem też tylko troszkę. A jak jest u Was?
Moja akurat z tych co kopią duzo i czesto. Wczoraj to tak dawala, że cały brzuch aż skakał. Dzisiaj policzyłam ruchy w 10 minut. W środę przyjdzie położna to znowu posłuchamy serduszkaZ tego co pamiętam,Ty też masz łożysko z przodu? U mnie ostatnie dwa dni czułam kilka kopniakow i tyle.Dziś już więcej, ale bardziej takie rozpieranie niż spektakularne ruchy.Przecież te dzieciaczki też muszą kiedyś spać![]()