@Pysia1302 mozna paracetamol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mi przykro Gosia jestem calym sercem z toba :*Odstawiamy leki
Gratuluje kochana[emoji173]️Nie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....
ParacetamolDzięki za odpowiedź.
Dzisiaj mam mega migrenę, co można brać po transferze na ból głowy? Już dawno mnie tak nie bolała głowa. :/

Pyska tyle dziewczyn krwawiło i to tak ze wielkie skrzepy wylatywały a potem serduszko było. Ewunia ta co wstawiła dziś zdjęcie 5 miesięcznej Marcelinki tak miała tydzień po transferze. Nie raz jakiś krwiaczek pęka, oczyszcza się i wszystko jest dobrze tak wiec mam nadzieje ze tak będzie i u ciebie. Ja na pęczki znam historii ze krwawienia były i wszystko dobrze się skonczylo.Dziewczyny nie wierzę ...zaczęłam krwawić ... A beta od soboty ponad 2 tys wzrosła ...było 2640 dziś 4698 ...możliwe że przed poronieniem skoczy w górę ?
Cudnie, trzymam kciuki za piękny przyrostNie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....