Biedroneczka83
Fanka BB :)
Beta 1,09.![]()
Kuzwa coś dziwnego. Przy ujemnych sikańcach wychodzą pozytywne bety, ale jeszcze nie słyszałam, że przy pozytywnych sikańcach wychodziły ujemne bety. ;(
Koniecznie jutro powtórz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beta 1,09.![]()
A powiedzcie mi jeszcze od czego zależy czy dają jeden zarodek czy dwa zarodki? Mi powiedziała że jeden bo wiek poniżej 35 lat. Ale jak Was czytam to niektórym z Was dają dwa. To Wasza decyzja czy jak to jest?
Kurcze, to jest szansa. Nie smuć się jeszcze; oczywiście bez euforii ale na spokojnieTo były 2 mrożaki. Nie brałam tych leków.
Gratuluje kochana swietna wiadomosc :*dziewczyny dzwonili z wynikami..... rycze i sie trzese.. kariotyp poprawny !!!!! zdrowy chlopak pod sercem !!!!! dzis omieniny mojego ojca.... zmarl 6 lat temu.... wodocznie sie wstawil za wnukiem
Aha rozumiem;-);-) dziękuję:-*Wiek 35, ale podobno jakieś wcześniejsze niepowodzenia też kwalifikują.
U mnie beta ujemna
Powodzenia zycze wszystkim
To byl moj ostatni mrozaczek ale niestety nie zostal ze mna...
Koniec mojej walki z in vitro. Spedzilam z nia 8 lat...
Kur... nie tak mialo bycBeta 1,09.![]()
Nasza decyzja i ilosc podejsc do kolejnych procedur przy 3 ponizej 35r.z podaja juz 2 jesli chceszA powiedzcie mi jeszcze od czego zależy czy dają jeden zarodek czy dwa zarodki? Mi powiedziała że jeden bo wiek poniżej 35 lat. Ale jak Was czytam to niektórym z Was dają dwa. To Wasza decyzja czy jak to jest?
DziekujeSuper bardzo się cieszę, mi pozostał jeszcze tydzień do wyników z amnio...