Mi też się wydaje, że jest jeszcze za wcześnie. Mi przy 3-dniowym zarodku test ciążowy 10dpt wyszedł negatywny, dopiero w 11dpt beta była dodatnia.8 dpt 3 dniowych zarodków.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi też się wydaje, że jest jeszcze za wcześnie. Mi przy 3-dniowym zarodku test ciążowy 10dpt wyszedł negatywny, dopiero w 11dpt beta była dodatnia.8 dpt 3 dniowych zarodków.
Mi odpisał po poltora dnia...Tylko ze ten Pasnik to tez coś mnie olewaczas mi ucieka a już 2 tygodnie odkąd wysłałam mu emaila nawet nie odpisuje nawet nie wiem jak już nalegać na jego odpowiedz miał wysłać recepty i zalecenia ... dzwonię upominam się i dalej nic
mam już dość czy on zawsze tak postępuje z pacjentami ? Ile można czekac? A co do tej gin to prawda ona mówiła ze nie zna się na immunologii
To będziemy się stresować razem, ja też rano biegnę na betę. Wyniki będziesz miała tego samego dnia? Mnie że stresu już w brzuchu kręci i spać nie mogęTak zrobię, już postanowiłam [emoji4] bardzo się boję, że to koniec mojej nadziei na ten transfer, ale już chyba lepsze to niż ten stres i niepokój, który mi cały czas towarzyszy, kiedy może akurat wszystko idzie w dobrym kierunku[emoji4]
powodzenia!!!Ja pamietam jak w okolicach tamtych wakacji byla tu prawdziwa gownoburza jak dziewczyna przyznala sie ze palila duzo a po transferze zdarzy jej sie podpalic 1-2 dziennie. Myslalam ze ja zjedza, chyba bardziej jej ten stres zaszkodzil ktorego sie najadla po tych postach niz te fajki..Hehe jeszcze tu na tym forum za mojej dosc dlugiej kadencji nie bylo tu takiej spowiedzi kto pali przed po
Zawsze tu takie "swietojebliwe"bez urazy oczywiscie a tu prosze pol forum to palaczki
![]()
Kurde mnie tez bobo robily w balona. Jak w styczniu wyszla kreska to na drugi dzien beta byla 4...Cień cienia był po kilku minutach a później przyciemniał. Dla mnie największe wariactwo to ten test. Chyba, że bobo testy są w stanie wykryć tak niskie bety.
Kochana on mial urlop chyba 2 tygodnie (na pewno w majowke, ale jak bylam na szczepieniach to tez go nie bylo). Teraz sprobuj zadzwonic w godzinach kiedy on przyjmuje i moze dadza go do telefonuTylko ze ten Pasnik to tez coś mnie olewaczas mi ucieka a już 2 tygodnie odkąd wysłałam mu emaila nawet nie odpisuje nawet nie wiem jak już nalegać na jego odpowiedz miał wysłać recepty i zalecenia ... dzwonię upominam się i dalej nic
mam już dość czy on zawsze tak postępuje z pacjentami ? Ile można czekac? A co do tej gin to prawda ona mówiła ze nie zna się na immunologii
Tak mi zalecil immunolog z kliniki na rozjechane cytokinyLol duza daka a czemu tak duzo ?